Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Dunakeszi - Pest megye

Családi ház eladó - Dunakeszi - Pest megye

118 500 000 Ft

Dunakeszi

HSZ: X3257237 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 160 m2 Szobák 5
Mindent a CSALÁD kényelméért!
Családi ház eladó az ALSÓTABÁN-ban!

Dunakeszi kertvárosi részén a városközponthoz, a közlekedési és bevásárlási lehetőséghez, az oktatási intézményekhez közeli csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában található a ház.

1969-ben masszív alapokra épült a ház, 40 cm-es főfalakkal rendelkezik, melyet az elmúlt évek felújítása során 15 cm-es szigeteléssel, és dryvit réteggel burkoltak.
Ennek eredményeként a legmagasabb gázfogyasztás az elmúlt szezonban 99 m3 volt!!!!

A lakószint a magasföldszinten található, ami alatt teljes egészében egy lakhatásra is alkalmas szuterén található, teljes értékű ablakokkal, világos helyiségekkel. mivel a padló szint csupán 80 cm-el található a föld alatt.

A ház további lakótér bővítésre is alkalmas, tetőtere könnyen és gazdaságosan beépíthető, mivel a födém vasbeton gerendás szerkezetű. Igy kialakítástól függően 60-80 nm lakóterület alakítható ki. Ez esetben érdemes úgy kialakítani a tetőszerkezetet, hogy napelemek teherhordására is alkalmas legyen.

Az előszoba vizesblokk felőli oldala a főfal, így a belső tér a nagyméretű közlekedő rovására könnyedén átszervezhető, vagy a két nagyobbik szoba akár össze is nyitható.
A konyha-étkezőhöz közvetlenül kapcsolódik egy nagyméretű fedett terasz, ami jó időben kellemes hely az ott tartózkodásra, a szabadban való étkezésre, közvetlen kertkapcsolattal.

A 665 nm-es telek pedig jó lehetőséget biztosít a pihenésre, kertészkedésre, melynek öntözése 13 m mély fúrt kútról lehetséges.

A ház fűtését eredendően vegyes tüzelésű kazán biztosította, melyet a felújítás során is megtartottak, mellé új kondenzációs gázkazán került beépítésre. A két fűtési rendszer alkalmazása között rugalmas átjárhatóság van.
A lakótér két helyiségébe inverteres (hűtő-fűtő) klímaegység került beépítésre, ami egy harmadik fűtési alternatívát biztosít.
A melegvizet 200 literes villanybojler biztosítja, amire a nyári időben egy napkollektor segít rá, így optimalizálva a villanyszámlát, mely nem haladja meg a 120 KWh fogyasztást.

Az elmúlt évek folyamatos felújítása során a ház teljes fűtési rendszere, villany és vízhálózata, valamint minden kültéri nyílászáró cserélve lett.
A bejövő villamos teljesítmény 3x25 A.

Ami Önre vár, az a szuterén szinten már gépészetileg is előkészített fürdőszoba és konyha csempézése, és burkolása. Így tetszése szerint tudja még alakítani ezeket a tereket.

Ezt a rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, nagy alapterületű lakást igen kedvező áron vásárolhatja most meg, melyhez saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású bankfüggetlen hitelt is tudunk biztosítani.

Hétvégén is fogadom hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:118 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Dunakeszi
Irányítószám:2120
Alapterület:160 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1969
Telek terület:665 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Borsós Attila
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

55 000 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

60 m2 2
230 000 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

321 m2 7
107 900 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

107 m2 4
További hasonló hirdetések