Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Tégla lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

114 900 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 3251791 Fejér megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 102 m2 Szobák 4
SZÉKESFEHÉRVÁR, Virág utcában eladó egy önálló KERTKAPCSOLATOS, nettó 102 nm + 9 nm terasz, nappali + 3 hálószobás ÚJSZERŰ lakás!
I.ár: 114.9 M Ft Tel.: 06-20-558-8805
LAKÁSRÓL: 
Belépve ebbe a gyönyörű, magas minőséget sugárzó ingatlanba, azonnal látszik, hogy minden részletét gondosan tervezték és kivitelezték. A lakás átgondolt, praktikus elrendezésű, minden helyisége újszerű. A fűtés gáz-cirkó kazán által működtetett gazdaságos és komfortos padlófűtéssel üzemel, nyáron a hűtés pedig klímával történik.
Az otthon központjában a világos és tágas nappali, és étkező helyezkedik el nagy üvegfelületekkel és a teraszajtóval. A gépesített konyha a nappali szomszédságában található, így könnyen elérhető.
A lakás további helyiségei: két gyerekszoba, egy dolgozószoba és egy szülői hálószoba saját gardróbbal, valamint egy nagy méretű sarokkádas fürdőszoba wc-vel. A beépített szekrényes előszobából egy külön wc-kézmosó is nyílik.
Összesítve: nappali-konyha-étkező egy térben, 3 hálószoba, melyből a legnagyobb a szülői háló, ehhez gardrób és dolgozószoba kapcsolódik, 1 kádas fürdőszoba wc-vel, és egy külön wc kézmosó.
A kiváló elrendezés és a világos terek mellett, az egyik óriási előnye a lakásnak a 9 nm-es fedett terasz és a 150 nm-es kizárólagos használatú lekerített telekrész. Itt kényelmesen elfér a kerti tároló, de emellett bőven van hely a kerti sütögetéshez, medencézéshez, és a gyerekek kinti játékához. A kert gyepszőnyeggel parkosított és öntöző rendszer is kiépítésre került.  
HÁZRÓL:
2018-ban épült, 2 szintes tégla épület, mely egy 6 lakásos társasház, földszintjén található. Zárt, térkövezett udvarban saját gépkocsibeálló-, az alagsorban pedig saját tároló tartozik a lakáshoz, melyek a vételár részét képezik. Elhelyezkedését tekintve nyugodt, kertvárosi hangulatú, családiházas övezetben van az épület. A nem túl forgalmas utcafronttól beljebb elhelyezkedő ingatlan csendes, igazi nyugalom szigete. Az eladó lakás kertrésze, hátrafelé a szomszédos házak kertje fele néz, belátásgátló kerítéssel leválasztva természetesen.
Amennyiben egy csendes, nyugodt, nagyméretű különlegesen szép és rendezett lakást keres, kis kerttel ahol élvezhető a napsütés, a kerti grillezés, akár a gyerekekkel való kinti időtöltés, de nem kell egész hétvégén füvet vágni, akkor ezt a lakást érdemes megnéznie.
Otthon, luxus és kikapcsolódás.
I.ár: 114.9 M Ft Tel.: 06-20-558-8805
 
 

Ingatlan adatai

Irányár:114 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Emelet:Földszint
Alapterület:102 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz
Ingatlan állapota:újszerű
Építés éve:2019
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Zoltán
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

78 m2 3
51 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

56 m2 2
67 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

71 m2 3
További hasonló hirdetések