Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - XI.kerület - Budapest

44 500 000 Ft

Régi ár: 45 900 000 Ft

XI.kerület, Kelenföld

HSZ: 3251101 Tétényi út Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 48 m2 Szobák 2
Eladó lakás - Kiváló befektetés vagy saját otthonnak!

Elképesztő lehetőség várja Önt ezen a csendes és barátságos helyen, ahol eladásra kínálunk egy kényelmes földszinti lakást, mindössze 12 lakásos társasházban. A lakás két külön nyíló szobával rendelkezik, erkéllyel, és garantáltan világos és csendes környezetet biztosít.

Két külön nyíló szoba, erkély: A lakás praktikus elrendezése két külön nyíló szobát biztosít, amelyek ideálisak családok vagy otthont osztó baráti társaságok számára. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a kertre, és remek lehetőséget kínál a friss levegőn való pihenésre.

Világos és csendes: A lakás világos és kellemes atmoszférával rendelkezik, mely ideális a pihenésre és kikapcsolódásra. A csendes környezet garantálja a nyugodt életvitelt, miközben a város szívéhez közel helyezkedik el.

Földszinti, 12 lakásos társasház: A földszinti elhelyezkedés kényelmet biztosít mindazoknak, akik szeretik elkerülni a lépcsőzést vagy az emeleti lakások zaját. Az 12 lakásos társasház kis létszámú közösséget teremt, ami otthonos érzetet nyújt.

Jó tömegközlekedés: A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérhető a város különböző pontjai. A közelben található busz- és villamosmegállók gyors utazást tesznek lehetővé.

Tétényi út és Andor utca közelében: A környék kiváló elhelyezkedése garantálja a város minden fontos részéhez való gyors és könnyű hozzáférést. A Tétényi út és Andor utca közelsége praktikus és kényelmes mindennapi életet biztosít.

Etele Pláza és Kelenföldi pályaudvar 5 percre: Az Etele Pláza és a Kelenföldi pályaudvar mind mindössze 5 perces sétára található, ami kényelmes vásárlási és utazási lehetőséget biztosít a lakóknak.

Savoya Park 2 megállóra: A Savoya Park mindössze 2 megállóra van, így könnyedén elérhető a bevásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka.

Ingatlan adatai

Irányár:44 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Kelenföld
Városrész:Kelenföld
Irányítószám:1115
Cím:Tétényi út
Alapterület:48 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:utcán
Kilátás:utcai
Szintek száma:5
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Master Casa Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

49 990 000 Ft

Eladó panel lakás

XI.kerület

45 m2 2
48 200 000 Ft

Eladó panel lakás

XI.kerület

48 m2 2
56 000 000 Ft

Eladó panel lakás

XI.kerület

53 m2 1+2
További hasonló hirdetések