Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Házrész eladó - XVI.kerület - Budapest

Házrész eladó - XVI.kerület - Budapest

38 500 000 Ft

XVI.kerület, Rákosszentmihály

HSZ: 3235392 Budapest
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 42 m2 Szobák 2+1
Frissen felújított, akadálymentesített lakás eladó Budapest 16. kerületében, a csendes és biztonságos Rákosszentmihály városrészben, a Rózsa utcában. Az ingatlan egy társasházban található, amely 42 nm alapterületű és egy 1690 nm-es osztatlan telek tartozik hozzá. A lakásban 2 szoba és 1 félszoba található, valamint 1 fürdőszoba. Az ingatlan állapota felújított, így azonnal beköltözhető.

A lakás csendes és nyugalmas utcában található. Az autóval és tömegközlekedéssel is kiváló a közlekedés, hiszen a közelben található a HÉV és számos busz útvonala.
A környék előnyös adottságai közé tartozik a számos zöldterület, parkok és játszóterek, sportlehetőségek. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás azoknak az első lakásvásárlóknak, akik egy nyugodt és biztonságos környéken szeretnének élni.

Az ingatlan frissen felújított és akadálymentesített, így a mozgáskorlátozottak számára is kiváló lehetőséget biztosít. Az ingatlanban minden kényelmi funkció megtalálható, így azonnal beköltözhető.

Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy minden kérdésére választ adjon és segítsen Önnek megtalálni az ideális otthont.

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!


( Az alaprajz tájékoztató jellegű)

Ingatlan adatai

Irányár:38 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Budapest
Helység:XVI.kerület, Rákosszentmihály
Városrész:Rákosszentmihály
Irányítószám:1161
Alapterület:42 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:elektromos
  villanyfűtés
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1980
Telek terület:1 690 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Salétros Dániel
Intor Ingatlan Powered By RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

38 500 000 Ft

Eladó házrész

XVI.kerület

42 m2 2+1
24 990 000 Ft

Eladó házrész

XVI.kerület

22 m2 1
További hasonló hirdetések