Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

298 570 000 Ft

II.kerület, Budaliget

HSZ: 3232754 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 117 m2 Szobák 4
Kedves Érdeklődő!

Budaligeten, a varázslatos II. kerület zöldövezetében, ahol a természet öleli körül a mindennapokat, egy prémium minőségű földszintes lakás várja Önt, mely kényelmet és exkluzivitást kínál. Ha az elegancia és a magával ragadó kilátás vonzza, akkor ez az otthon Önnek szól!

Az ingatlan gyönyörű elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a belváros pezsgése könnyen elérhető legyen, miközben egy jó levegőjű, csendes kertvárosi környezetben élhet. A három lakásos társasházban található földszinti lakás különlegessége, hogy két autó számára biztosított teremgarázs, valamint tároló is tartozik hozzá.

Miért érdemes ezt az ingatlant választania? A tágas nappali és étkező, a világos konyha, valamint a három különnyíló hálószoba kényelmet és kifinomultságot sugall. Az 117 négyzetméteres lakáshoz egy 150 négyzetméteres privát kert és egy 57 négyzetméteres terasz is tartozik, ahol élvezheti a friss levegőt és a nyugalmat.

Az otthon fűtését, hűtését és melegvíz ellátását egy kiemelkedően gazdaságos levegő geotermikus rendszer biztosítja, mely a mennyezet és padló fűtési rendszernek köszönhetően optimális komfortot nyújt. A belső elrendezés rugalmasságának köszönhetően az otthon személyre szabható és igazán egyedi lehet.

Ez a különleges otthon ideális választás olyan családoknak, akik a csendet, a tiszta levegőt és az elegáns környezetet keresik. A közelben található Gustave Francia óvoda és iskola pedig tökéletes választás a gyermekek számára, így minden generáció számára kényelmet és minőséget biztosítva.

Ha nagyobb ingatlanra lenne szüksége, a felette elhelyezkedő Nappali+ 4 szobás, 150 négyzetméteres lakás is rendelkezésre áll.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést az új, exkluzív otthona felé!

Ingatlan adatai

Irányár:298 570 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület, Budaliget
Városrész:Budaliget
Irányítószám:1028
Emelet:Földszint
Alapterület:117 m2
Szobák száma:4
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:panoráma
Építés éve:2024
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szabó Balázs
Royal Real Estates Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

26 m2 1
190 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

322 m2 6
74 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

46 m2 1+1
További hasonló hirdetések