Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XXI.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XXI.kerület - Budapest

48 000 000 Ft

Régi ár: 51 900 000 Ft

XXI.kerület

HSZ: 3224242 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 167 m2 Szobák 5
Csepel egyik legforgalmasabb útján eladó egy 511nm nagyságú saroktelken található 167nm alapterületű ingatlan, amelynek egyik fele lakóházként másik fele vendéglátó helyként működött. Mindkettő külön bejáratról közelíthető meg. Jelenleg üresen áll és felújítandó állapotban várja új tulajdonosát, aki meglátja benne a potenciális lehetőségeket.

Az épület a 70-es években épült téglából. Nagypolgári stílusú, 320cm belmagasságú, nagy ablakokkal és magas tetővel rendelkező ingatlan. Az épület falai 40cm vastagságúak, kívülről vakoltak és az üzlet felől színezettek. Tetőszerkezete stabil és cseréppel fedett. Minden közmű az ingatlanban megtalálható.

Az épület üzleti része közvetlen az utcafrontról nyílik. Jelenleg egy nagy vendégtérből, vizesblokkból, konyhából, több tárolóhelységből, irodából és egy nagy raktárból áll. A raktárhoz hátsó bejárat kapcsódik, így az áruszállítás könnyen megoldható. Az üzlet előtt kerthelység lett kialakítva, ami kerítéssel védett saját telken helyezkedik el.

Az épület lakóház része erősen felújítandó állapotban van. Elrendezését tekintve három szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba és kamra található benne. Bejárata az udvar felől nyílik, ahol egy intim kert kialakítására van lehetőség. Az ingatlan kerítése újszerű, tolókapuval felszerelt, kényelmes beállást biztosít telken belűl akár több autó számára is.

Ajánlom ezt az ingatlant családi vállalkozásban gondolkodó vásárlóknak, ingatlan befektetőknek, vendéglátósoknak vagy egyéb üzleti ingatlan keresőknek is egyaránt.

 

Jelenlegi ára: 48.000.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti az ingatlant kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

 

Ingatlan adatai

Irányár:48 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XXI.kerület
Irányítószám:1214
Alapterület:167 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Felújítás éve:1995
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1974
Felújítás éve:1995
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:511 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Czirják Györgyi
Kertvárosi Ingatlan Stúdió - TőlemNeked Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

41 900 000 Ft

Eladó családi ház

XXI.kerület

58 m2 1+1
93 000 000 Ft

Eladó családi ház

XXI.kerület

250 m2 6
54 900 000 Ft

Eladó családi ház

XXI.kerület

75 m2 3+1
További hasonló hirdetések