Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

39 500 000 Ft

X.kerület

HSZ: 3224175 Kőbánya-Újhegy Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 50 m2 Szobák 2
Elképesztő lehetőség várja Önt Kőbánya-Újhegyen, Budapest 10. kerületének egyik legkiválóbb részén! Ez a világos és jól elrendezett, 50 négyzetméteres lakás a város egy rendezett és barátságos lakóközösségének 10. emeletén található. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes utcában, közel az Újhegyi sétányhoz.



A lakás két szobából áll, amelyek laminált padlóval burkoltak, míg a nedves helyiségekben járólap található. A kisebbik szobához egy 4 négyzetméteres erkély is tartozik. Az új nyílászárók biztosítják a megfelelő hőszigetelést és hangszigetelést, így a lakásban kellemes környezet alakítható ki. A villanyvezetékek cseréje is megtörtént, ami további biztonságot és komfortot nyújt az új tulajdonosnak.



A parkolás könnyen megoldott az ingyenes parkolóban, és az ingatlanhoz rendőrségi kamerarendszer is tartozik, amely további biztonságot nyújt a lakók számára.



A közlekedés kiváló, hiszen a közelben könnyen megközelíthetőek a buszmegállók (85, 85E, 68, 117, 185), így könnyedén eljuthat a 3-as metróhoz, a Kőbánya-Kispest végállomáshoz és az Örs vezér téri 2-es metróhoz is. Emellett a Kossuth tér piaca is gyorsan elérhető a közeli buszokkal.



Az ingatlan környéke kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen PENNY, INTERSPAR, LIDL, AUCHAN szupermarketek mindössze 5 perces sétára találhatóak, és a környéken számos kisebb éjjel-nappali üzlet is megtalálható. Ezáltal a mindennapi bevásárlások és egyéb szolgáltatások könnyen elérhetőek a lakók számára, biztosítva ezzel a kényelmet és a kényelmet.

Ingatlan adatai

Irányár:39 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:X.kerület
Irányítószám:1108
Cím:Kőbánya-Újhegy
Emelet:10. emelet
Alapterület:50 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:10
Közművek:vízóra
Extrák:kaputelefon, klíma
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szabó-Németh Andrea
Tempoingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

49 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

68 m2 3
43 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

53 m2 2
39 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

50 m2 2
További hasonló hirdetések