Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XV.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XV.kerület - Budapest

119 000 000 Ft

Régi ár: 129 000 000 Ft

XV.kerület

HSZ: X3224174 XV. Rákospalota Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 150 m2 Szobák 4
SZÉP ÁLLAPOT – 4 SZOBA – AKÁR 2-3 GENERERÁCIÓNAK IS



(Ez az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában található!)



XV. egyik legkedveltebb részén, Rákospalota-Kertváros csendes mellékutcájában, 522 négyzetméteres telken, 150 nm lakóterületű, téglaépítésű, kétszintes, 4 szobás, DUPLAKOMFORTOS, tágas terekkel rendelkező, igazán barátságos, felújított állapotú, cirkó fűtéses, SZIGETELT, cseréptetős, körbejárható, családi ház eladó!

Kívülről 8 cm-es grafitos hőszigetelést kapott, a színezés nem került csupán befejezésre.



A belső rész 5 évvel ezelőtt szinte teljes felújításon esett át mind műszakilag, mind esztétikailag. A teljes villanyhálózat, összes ablak (redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek) ki lett cserélve, új beltéri fa ajtók kerültek beépítésre, míg a konyha és a fürdő pedig újjá lett varázsolva. A nappali és a fenti két hálószoba hűtő-fűtő klímával felszerelt!



A remek beosztásnak köszönhetően a 80 nm-es földszinten található egy előszoba, tágas konyha és étkező, két 20 m2-es szoba (nappali + hálószoba), melyek egymásból nyílnak, de külön bejárattal is rendelkeznek és végül egy zuhanyzós fürdőszoba külön mellékhelyiséggel. Mindezek egy közös folyosóról nyílnak, mely végig beépített gardróbbal van bútorozva (8 hónapja készült, egyedi bútor, kifejezetten ide tervezve), amiben a mosógép és szárítógép is helyet kapott.



A 70 nm-es emeleten az előtérbe lépünk, ami szinte egy kisebb nappaliként funkcionál. Innen nyílik a két hasonló jó mérettel rendelkező hálószoba, valamint egy hangulatos fürdőszoba, ami káddal és zuhanyzóval is felszerelt!



Az egyedi bútorként készült konyhabútor, a hálóban lévő két mennyezetig érő gardrób bútor és a folyosón, étkezőben lévő bútorok a vételár részét képezik.



Igény esetén a nagy ház rendkívül könnyen és olcsón kétgenerációs házzá alakítható, illetve a 3. generációnak is rendelkezésre áll a különálló kisház.





Az ideális méretű telek tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani, remek adottsággal rendelkezik, sok zölddel, gyűrűs kút segíti a locsolást a nyári napokon.

A ház alatt van egy 15 nm-es pince, ahol a cirkó kazán és egy 125 L-es melegvíz tároló lett elhelyezve.



A telken található még egy 31 négyzetméteres teljesen különálló melléképület (kisház), ami két részből áll. Garázskapuval ellátott, így garázs + tárolónak tökéletes megoldás, de mivel ide is be van vezetve a víz, gáz és a villany, így akár lakásként is használható.

A környék rendkívül csendes, a szomszédság nagyon jó, de a biztonság kedvéért a ház kamerával és riasztóval felszerelt. Elektromos kapu könnyíti meg az autóval való beállást.



A kertváros ellenére tömegközlekedéssel gyorsan el lehet jutni mindenhova, 3 percre áll meg a 125, 125B, 170, 225 buszok, amikkel közvetlenül el lehet jutni a Bosnyák Térre, Újpest-központhoz. A belváros is elérhető egyszerűen, a közelben lévő vonattal 30 percen belül a Nyugati Pályaudvaron lehet az ember!



Ezt a családi házat bátran ajánlom azoknak, akik szeretnének egy szép otthont maguknak és nem szeretnének nagy felújításba kezdeni!



Ha szimpatikusak az Ön számára a leírtak és szívesen megnézné, esetleg valamire nem kapott választ és kérdése van, keressen bizalommal elérhetőségeimen, akár hétvégén is!



Díjmentes, banksemleges hiteltanácsadót és a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításához korrekt, kedvező áron dolgozó ingatlan szakjogászt biztosítunk!

Ingatlan adatai

Irányár:119 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XV.kerület
Irányítószám:1152
Cím:XV. Rákospalota
Alapterület:150 m2
Szobák száma:4
Ingatlan állapota:felújított normál
Szintek száma:2
Közművek:villany, csatorna, gáz, vezetékes telefon
Telek terület:522 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gautier Gábor
Tempoingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

48 500 000 Ft

Eladó családi ház

XV.kerület

71 m2 3
179 900 000 Ft

Eladó családi ház

XV.kerület

135 m2 4
125 900 000 Ft

Eladó családi ház

XV.kerület

220 m2 6
További hasonló hirdetések