Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Pócsmegyer - Pest megye

Családi ház eladó - Pócsmegyer - Pest megye

64 900 000 Ft

Pócsmegyer

HSZ: 3223074 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 61 m2 Szobák 3
Ha természet közelségére, vízpartra, nyugodt otthonra vágysz egy új építésű kisházban – mégis közel a fővároshoz, Dunakanyarhoz vagy akár a Pilis hegységhez – akkor megtaláltad, amit keresel!


A Szentendrei szigeten, csendes és nyugodt, festői környezetben, Pócsmegyer Surány településrészén új építésű, amerikai konyhás nappali, plusz kétszobás, modern családi ház eladó, Budapesttől 25 perc távolságra. A 61 m2-es hasznos alapterületű családi ház 2022-ben lett kész, és azzal az igénnyel készült, hogy egy család kényelmes otthona legyen. 

Az utcáról megérkezve, autóval két elektromos kapun is beállhatunk: a ház elé és a ház mögötti kikövezett részre 2-2 autóval is akár. A hátsó részen így 3 lépés távolságban vagyunk a kerti tárolótól (7 m2, szigetelt, villany be van vezetve). A ház előtti térköves részről közvetlen megközelíthető az enyhén emelt szintű terasz és a ház bejárata. A kellemes méretű előtérből nyílik az előszoba – minden helyiséggel (amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával; fürdőszoba wc-vel, és a két külön szoba), valamint egy külön mellékhelyiség.


Az ingatlan falait fa vázszerkezet biztosítja – 15 cm vastag kőzetgyapot, plusz 10 cm nikecell hőszigeteléssel vannak ellátva; kívülről vakolt-színezett, belülről pedig glettelt-festett gipszkarton felülettel. A ház hőtartása a mindösszesen 25 cm-es oldalfali, valamint aljzat és födém hőszigeteléseknek, valamint modern nyílászáróknak hála kivételesen jó. A fűtésről elektromos Noirot francia fűtőpanelek gondoskodnak. A rezsi mindennel együtt 35-40e Ft/hó.

AZ INGATLAN ÖSSZKÖZMŰVES (víz, csatorna, villany, és – bár nincs használatban – a gáz is be van vezetve), energia-besorolása AA. Az elektromos hálózat és a tető dőlésszöge, valamint a ház szerkezete is elő van készítve napelemek telepítésére, mellyel elérhető az AA+ fokozat. Klíma nincs a házban, mert a remek hőtartás miatt nem volt indokolt, de a kiállások megtalálhatók, könnyedén telepíthető utólag.

A KERT közel négyötöde csodásan zöldellő gyep (mely öntözéséről fúrt kút gondoskodik) – hangulatos előkerttel és gyönyörű, magas, nagy árnyékot adó fákkal a hátsó kertben.


Habár Surány településrészen főként nyaralók találhatók, ez a ház lakóövezetben van, kedves szomszédokkal, páratlan környezetben, tíz perc-negyed óra sétatávolságra a Duna parttól. A közelben 2-3 perc sétával elérhető pékség és könyvesbolt, negyed óra - húsz perc sétával (biciklivel 6, autóval 4 perc) pedig élelmiszerbolthoz, általános iskolához, orvosi rendelőhöz és gyógyszertárhoz jutunk. 

Tömegközlekedéssel Tahitótfaluba és Szentendrére tudunk eljutni közvetlen autóbusz járattal, míg autóval a Tahitótfalunál lévő hídon, vagy komppal minden irányba (Szentendre, Leányfalu / Dunakeszi, Göd, Vác) tudunk közlekedni. 

Ingatlan adatai

Irányár:64 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Pócsmegyer
Irányítószám:2017
Alapterület:61 m2
Szobák száma:3
Ingatlan állapota:újszerű
Jellemzők:lift
Szerkezet:könnyű
Telek terület:659 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Mlinárik Márton
Egylet.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

89 500 000 Ft

Eladó családi ház

Pócsmegyer

150 m2 4
36 500 000 Ft

Eladó családi ház

Pócsmegyer

90 m2 2+1
24 900 000 Ft

Eladó családi ház

Pócsmegyer

21 m2 1
További hasonló hirdetések