Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

49 900 000 Ft

Régi ár: 51 900 000 Ft

III.kerület

HSZ: 3219734 Raktár utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 52 m2 Szobák 2
Ez a napfényes és tágas otthon tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy elegáns és kényelmes életteret keresnek.

A lakás elhelyezkedése kiváló, hiszen a budai hegyek lábánál található, így csodálatos kilátás nyílik a környező zöld, ősfás területekre. A csendes és nyugodt környék ideális otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, ugyanakkor könnyen elérhetik a belváros számos kulturális és szórakozási lehetőségét, a Margit szigetet, vagy a Római partot, ahol párjával vagy barátaival élvezheti a jó levegőt, és a Duna közelségét, vagy éppen a naplementét.

A lakásban található két tágas szoba lehetőséget ad arra, hogy az új lakók kényelmesen éljenek és pihenjenek. A napfényes nappali ideális helyszín lehet a családi összejövetelekhez vagy a barátokkal való lazításhoz. A hálószoba pedig egy olyan oázis, ahol  nyugodt és pihentető éjszakákat tölthetnek, az igazak álmát aludva.

A lakásban található modern és jól felszerelt konyha lehetőséget ad arra, hogy ízletes ételeket készítsenek otthon. A fürdőszoba pedig kényelmes és praktikus, minden szükséges kényelmet biztosítva.

A lakásban található nagy ablakoknak köszönhetően a természetes fény árad be a helyiségekbe, így mindig kellemes és világos légkört teremtve. A parketta és a meleg színű falak pedig tovább fokozzák az otthon meleg és barátságos hangulatát.

Ez a budai, kétszobás emeleti lakás minden igényt kielégít, és tökéletes otthon lehet egy család vagy egy párnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és vásárolja meg személyesen ezt a csodálatos lakást!

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:III.kerület
Irányítószám:1035
Cím:Raktár utca
Emelet:3. emelet
Alapterület:52 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pati-Nagy Alexandra
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

104 m2 3
200 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

300 m2 10
34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

50 m2 2
További hasonló hirdetések