Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Ráckeve - Pest megye

Családi ház eladó - Ráckeve - Pest megye

109 900 000 Ft

Ráckeve

HSZ: 3218955 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 150 m2 Szobák 5
EXKLUZÍV, KÖZEL REZSI MENTES ÚJ építésű lakóingatlant kínálok, amely a Pest megyei RÁCKEVE VÍZPARTJÁTÓL 50 méterre található.
Az ingatlan 150 nm-es alapterülettel és 783 nm-es telekkel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a családnak. Az ingatlan 5 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 25 nm-es fedett terasszal, amely ideális helyszín a családi összejövetelekhez. Az önálló garázs pedig kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan állapota kifogástalan, modern, légkondicionált és fűtése hőszivattyúval történik, nagykapacitású napelemrendszere okán 0 % energia felhasználású. FELSŐKATEGÓRIÁS burkolatokkal burkolt.
Az ingatlan körül egy rendezett, vakondhálóval terített, fúrt kúttal működő öntöző rendszerrel locsoltható kert található, amely tökéletes helyszín a pihenésre és a szórakozásra. Az ingatlan biztonságát riasztórendszer, zárt betonkerítés elektromos kapuval garantálja.

Elhelyezkedése kiváló, csendes környéken található, így garantált a nyugodt élet. Vízparttól 50 méterre helyezkedik el, így a víz szerelmesei is megtalálják a számításaikat. Az ingatlan zöld otthon, amely a természet szerelmeseinek ideális választás. Bevásárlási lehetőségek egész sora érhető el a közelben.

A közlekedési lehetőségek szempontjából sem kell aggódnunk, hiszen az ingatlan könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az ingatlan közelében található néhány perc sétára Volánbusz megálló és a Ráckevei HÉV állomása is, így Bp-t is könnyedén elérhető.

Ha valaki rezsi mentes, exkluzív, modern és biztonságos otthonra vágyik, akkor ez az ingatlan tökéletes választás. Bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot.
A teljes adásvételi folyamatot bonyolítom, végig kísérem a folyamatokon, hitelközvetítőt ajánlok. Telefonhívásával, üzenetével hozzájárul adatainak a szükséges mértékű kezeléséhez.

Ingatlan adatai

Irányár:109 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Ráckeve
Irányítószám:2300
Alapterület:150 m2
Szobák száma:5
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna
Építés éve:2023
Telek terület:783 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Körgyűrű Ingatlan Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

79 900 000 Ft

Eladó családi ház

Ráckeve

128 m2 5
74 500 000 Ft

Eladó családi ház

Ráckeve

122 m2 4
74 900 000 Ft

Eladó családi ház

Ráckeve

134 m2 4+1
További hasonló hirdetések