Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Pécs - Baranya megye

Tégla lakás eladó - Pécs - Baranya megye

36 990 000 Ft

Pécs

HSZ: 3214209 Baranya megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 54 m2 Szobák 1+1
Pécs egyik leghíresebb és turisztikai szempontból legkiemelkedőbb területén, a Zsolnay-negyed mellett, a belvárostól 10 perc sétára kínáljuk eladásra ezt a csendes környezetben található, modern 2.emeleti, tetőtéri lakást. Egy zárt udvar hátsó 4 lakásos épületegyüttesében helyezkedik el, ezáltal rendkívül csendes és nyugalmat sugároz. Éppen ezért ajánlom fiatal párok első rezidenciájának vagy azoknak a szülőknek akik egyetemista gyermeküknek keresik a tökéletes otthont. Az ingatlan fekvése megteremti a diákok részére a tanuláshoz, vagy a családi élethez a nyugodt körülményeket. A gáz-cirkó fűtés biztosítja télen a meleget, a klíma berendezés pedig nyáron a hideget. A tetőtér nemcsak különleges hangulatot kölcsönöz, hanem a döntött ablakoknak köszönhetően még olyankor is jut be fény a helyiségekbe, amikor az a hagyományos ablakok esetében már nem. További előny, hogy a konyhai és fürdőszobai berendezések (hűtő, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, mosógép és mosogatógép) a vételár részét képezik. Ezzel igen csak jelentős összeget takaríthat meg! A lakással együtt vásárolható meg az épületben található zárt garázs, amelynek ára külön fizetendő és 5 M Ft. A ház előtt a parkolás ingyenes.
A lakást ajánlom befektetésre is elhelyezkedése miatt mert az egyetemek közelsége miatt az egyetemisták számára, a nyári hónapokban pedig turisták részére könnyen kiadható. A lakás tökéletes fiatal pároknak és egyedülállóknak is egyaránt. Nekem az ingatlanban a legjobban az tetszik, hogy nagyon igényes, esztétikus és semmilyen felújítást nem igényel.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Igény szerint bútorozottan is eladó.  Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.   

Ingatlan adatai

Irányár:36 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Baranya megye
Helység:Pécs
Irányítószám:7626
Emelet:2. emelet
Alapterület:54 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kocsis Attila
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

79 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

97 m2 4
58 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

94 m2 4
89 160 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

105 m2 5
További hasonló hirdetések