Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Veresegyház - Pest megye

Családi ház eladó - Veresegyház - Pest megye

80 000 000 Ft

Régi ár: 85 000 000 Ft

Veresegyház

HSZ: 3213145 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 142 m2 Szobák 5
Új, Pest megyében, Veresegyházon, felkapott környéken. Jelenleg építés alatt áll, 2024 második felében készül el. CSOK+ képes!

A kertvárosi lakás egy modern, exkluzív lakóparkban helyezkedik el, melynek előnyei közé tartozik a csendes és biztonságos környezet, valamint a világos lakások.

Az ingatlan alapterülete 142 nm, két szintes, terasz és erkély is gazdagítja. Az ingatlan 4 szobából, 2 fürdőszobából, nappalis konyhából áll. Az ingatlan állapota új építésű, így minden modern kényelmi funkcióval ellátott.

Az önálló garázs biztosítja a parkolási lehetőséget. Az épület fűtését, háztartási melegvíz készítését gázüzemű kondenzációs fali kazán és radiátorok végzik. Főzés gáztűzhellyel kerül kivitelezésre. Az épület tartalékfűtése elektromos.
Szerkezeti szempontból az épület hossz és haránt irányú tartófalas, EE gerendás béléstestes födémszerkezetű , Porotherm NF-30 falazó - elemekből falazott tartófalakkal.
Az épület lábazata XPS, felmenő falai grafit reflex, hőszigeteléssel ellátva, lábazaton és külső falakon színezett, szilikát külső vékonyvakolattal.

A környék rendkívül kedvelt, ahol a zöldövezet és a városi élet találkozik. A közlekedési lehetőségek széleskörűek, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A környék számos előnyös adottsággal rendelkezik, mint például a sportolási lehetőségek, bevásárlási lehetőségek és számos gasztronómiai élmény.

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:80 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Veresegyház
Irányítószám:2112
Alapterület:142 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:panoráma
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2024
Telek terület:1 016 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Salétros Dániel
Intor Ingatlan Powered By RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

64 900 000 Ft

Eladó családi ház

Veresegyház

137 m2 3+4
149 000 000 Ft

Eladó családi ház

Veresegyház

180 m2 2
80 000 000 Ft

Eladó családi ház

Veresegyház

139 m2 5
További hasonló hirdetések