Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

149 000 000 Ft

Régi ár: 152 000 000 Ft

III.kerület

HSZ: 3209584 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 122 m2 Szobák 4
Csendes zöld övezetben egy szép társasházi lakás a Rómaifürdőnél 

 

Rendkívül jó választás családok számára 

 

INGATLAN HELYSZÍNE: 

3.kerület egyik legkedveltebb helyén közel mindenhez, de mégis csendes helyen. Elhelyezkedése kedvező, az utca csendes, a közlekedés kiváló, HÉV a közelben, valamint 134-es, 34-es, 106-os, 923-as buszok. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, Duna-part sétatávolságra. Valamint túra kedvelők számára is ideális, Rókahegy, valamint a 3. kerületi hegyek is kedvező távolságra vannak.  

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

2005-ben épült a társasház melyben 4 lakás található, kettő a földszinten kettő az első emeleten mely egymás tükörképe. Szép állapotban van kívülről, belülről pedig még szebb. A házhoz tartozik egy közös használatú kert, valamint teremgarázs, tárolók, mosókonyha és több kisebb helyiség mely a tulajok közt arányosan lett szét osztva. Mindkét felső szinti lakáshoz 3 erkély tartozik, amelynek köszönhetően nagyon napos egész nap a lakás és szép látványt biztosít. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI: 

A lakás délkeleti tájolású, de minden irányból éri napfény ezért nagyon világos az egész ingatlan. Két szintes, dupla komfortos, amely nagy előny, hiszen az alsó és a felső emeleten is van külön fürdőszoba és wc is. Az ingatlan 2005-ben épült igényes anyagokkal, fa nyílászárókkal, gázkazánnal, klímarendszerrel, az alsó szinten minden ablakon elektromos redőnnyel, ezen kívül a lakásban azóta kisebb felújítások voltak, amik a fürdőt és a konyhát érintették főként. A lakás az alábbi módon van felosztva: Első szinten található: nappali-étkező-konyha,1 hálószoba (beépített gardróbszekrénnyel), előszoba, kamra, 1-1 fürdőszoba (tusoló, duplamosdó) és WC, 1 db nagyobb méretű erkély. 
Az emeleti szinten van: 2 hálószoba, 1-1 fürdőszoba (tusoló és kád) és WC, 2 db kisebb méretű erkély. A fenti erkélyekről nagy szép panorámás kilátásban lehet részünk a budai hegységre. A 3 erkély össz mérete 17nm. Kizárólagosan a lakáshoz tartozik egy helyiség(11nm), amelyben van nagy szauna, tusolóval és hidromasszázskáddal, külön tároló(6nm), ezen kívül még egy helyiség(16nm), melyet kis edző teremként vagy másodlagos tárolóként is lehet alkalmazni. Valamint a teremgarázsban egy hely gépkocsi számára. Ezek értéke 10 M Ft, mely kötelezően megvásárolandó. 

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 

Az ingatlan fa nyílászárókkal, gázkazánnal, klímarendszerrel(fan-coil), az alsó szinten minden ablakon elektromos redőnnyel felszerelt. A hűtés, fűtés fan-coil rendszerrel történik elsősorban, de klíma lehetőség is adott másodlagos lehetőségként. AZ alsó és a felső emelet is külön álló wc-vel és fürdőszobával rendelkezik. 

 

Parkolás: Teremgarázs mely benne van az árban. Valamint az utcán történő parkolás ingyenes. 

Ingatlan adatai

Irányár:149 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:III.kerület
Irányítószám:1031
Emelet:1. emelet
Alapterület:122 m2
Szobák száma:4
Fűtés:elektromos
  fan-coil
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2005
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Legiardi Renátó
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

104 m2 3
200 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

300 m2 10
34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

50 m2 2
További hasonló hirdetések