Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

120 000 000 Ft

I.kerület

HSZ: 3204276 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 80 m2 Szobák 2+1
Ostrom utcában, az utca legjobb részén, jó állapotú társasház 1. emeleti napos lakása eladó. 

A lakás jó műszaki és esztétikai állapotban van. 2010-ben volt egy teljeskörű felújítás mely az ingatlan épületgépészeti és villamoshálózati rendszerére kiterjedt, valamint részben új nyílászárókat is kapott. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A fűtést jelenleg egy 2017-ben beépített kondenzációs kazán biztosítja. Az elrendezés kiváló, a nappali és a nagyobbik hálószoba D-NY-i tájolásúak (így egésznap világosak), és a szemközti parkra néznek. A folyósóról belépve az előszobából nyílik a konyha és a kis hálószoba is, ezek ablakai a belsőudvarra néznek. A konyha beépített bútorokkal és gépekkel a vételár részét képezi, minden egyéb, lakásban lévő bútor és gép szintén eladás, megegyezés tárgya lehet. Tárolásra a konyha mellett található spájzon kívűl további, kisebb-nagyobb beépített szekrények adnak lehetőséget, illetve a pince szinten található 3 nm-es, kizárólagosan a lakáshoz tartozó tárolórekesz is. A 3 nm-es erkélyen kitekerhető napellenző véd a nyári napsugarak ellen, innen egyébként csodálatos kilátás tárul elénk a szemben lévő zöld területre, valamint a Budai vár épületeire. A társasház jó állapotú, a közösköltségben felújítási alapot is fizetnek a tulajdonosok, a lépcsőházban antik, kulcsos lift szolgálja a kényelmet. 

A kiváló lokációnak köszönhetően minden közintézmény, szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, közlekedési eszközök közvetlen közelben elérhetőek. Széll Kálmán tér és a Millenáris park 5 perc, a vár bejárata 2 perc kényelmes sétára található. 

Ingatlan adatai

Irányár:120 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:I.kerület
Irányítószám:1015
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Ingatlan állapota:
Jellemzők:lift
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lovack Tamás
Dunakeszi Ingatlanközpont


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

95 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

83 m2 3+1
103 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

67 m2 2
209 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

115 m2 5
További hasonló hirdetések