Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Telek eladó - Etyek - Fejér megye

Telek eladó - Etyek - Fejér megye

19 000 000 Ft

Etyek

HSZ: X3203428 Fejér megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 833 m2 Szobák
Etyek egy csendes, zöld övezetében kínálunk eladásra egy 833 nm-es telket, mely egy lakó-üdülő vegyes övezetben található. Az ingatlan fekvése kiváló, hiszen a Kócsag utca széles utcája biztosítja a nyugodt, csendes környezetet, így ideális lehet egy egyedi tervezésű, zöld otthon megvalósításához.

A Telek panorámája változatos, így az építhető ingatlan típusa is széles körben variálható. Az egyedülálló lehetőségnek köszönhetően a telek alkalmas lehet egy vízparti ingatlan megvalósítására is.

A környék adottságai szintén kiemelkedőek. A telek közelében találhatóak azok a fontosabb közlekedési lehetőségek, amelyek megkönnyítik az életet az itt élőknek. Az autóval közlekedők számára a közeli autópálya elérhető, míg a tömegközlekedést igénybe vevők számára a helyi buszjáratok biztosítják a könnyű közlekedést.

Az ingatlan környéke biztonságos és csendes, így ideális lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodt, zöld környezetben élni.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hogy segítsünk nekik megtalálni az ideális ingatlant befektetési célra.

Ingatlan adatai

Irányár:19 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Fejér megye
Helység:Etyek
Irányítószám:2091
Alapterület:833 m2
Közművek:villany
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

57 900 000 Ft

Eladó telek

Etyek

1643 m2 0
19 000 000 Ft

Eladó telek

Etyek

833 m2 0
További hasonló hirdetések