Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

99 000 000 Ft

Szeged

HSZ: 3199508 Csongrád megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 150 m2 Szobák 3+1
Sürgősen eladó!!!

 

Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt lakni és esetleg egyben vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával. De ha két generációs ingatlant szeretne, ez akkor is jó választás. Nézzük sorban: 

 

Van egy gyönyörűen berendezett kert, 543 m2, sarok telek. A bejárat mindkét utcáról lehetséges. Változatos térkő burkolatok szelik át a kertet kis ligeteket kialakítva. Szemet gyönyörködtető. Fontos elem a kertben, hogy a locsoláshoz fúrt kút áll rendelkezésre.

 

Van egy teljesen jó állapotú családi ház a maga 4 szobájával, praktikus elosztásban. Természetesen minden szoba külön bejáratú. A kényelemhez hozzájárul, hogy a földszinten és a tetőtérben is van egy-egy fürdőszoba.

A szobák kényelmes méretűek. Az \"L\" alakú konyha szintén tágas, igazi háziasszonyi paradicsom, mindennel felszerelt, és tartozik hozzá egy kamra is, az étkezést pedig a konyha melletti, erre a célra berendezett helységben lehet megoldani. Az csak apróság, hogy az étkezőből kiléphetünk egy fedett teraszra. Van külön mosdó-WC picike tusolóval, (háztartási helyiség funkcióval ellátva), a földszinten van a szobányi fürdőhelyiség sarokkáddal felszerelve. Az emeleti fürdő tusolós megoldású..

 

Az emeleti részre falépcsőn lehet feljutni, amely alatt praktikus tárolórészeket alakítottak ki. De a tetőtér is ügyesen került felhasználásra. A egyik fenti szobához kapcsolódik egy kertre néző erkély is, valamint innen lehet bejutni a padlástér egyik részébe, a másik oldal igazi titkos ajtón keresztül érhető el. 

 

A ház melegét egy gazdaságos kombi cirkó biztosítja. A melegvíz ellátás a földszinten erről a kazánról megy, de az emeleti fürdőhöz külön villanybojler van, amit  a padlástérben helyeztek el.

 

Mindez remek szerkezeti állapotnak örvend, esztétikai felújítások persze lehetségesek, de csak egy tisztasági festés mindössze amire szükség van.

 

A sok zölddel, fával bokorral védett épület egészen természetközeli hangulatot áraszt. A belső színvilága vállalható. 

 

És most jön az ingatlan további hasznosításának lehetősége. A jelenlegi tulajdonosok megélhetésük biztosítására létrehoztak egy kicsivel 100 m2-nél nagyobb épületrészt a telken a meglévő garázs továbbgondolásával. Itt egy vállalkozást üzemeltettek, melynek nyomai még fellelhetőek. Az épülethez jár vizesblokk, és irodahelyiség is. 

További hasznosítását tekintve bármilyen vállalkozást lehet benne folytatni, elég nagy a belmagassága, akár raktárnak is alkalmas, szükség esetén targoncával is járható. De lehet itt egy jó konditerem, (és hozzá simán elfér benne  pl. egy jakuzzi, és/vagy szauna, stb.), vagy lehet saját moziszobát kialakítani az összes hangulati elemmel. És még rengeteg ötlet van a hasznosításra. A két generációs megoldáshoz átépíthető, melynek során létrehozható egy 2-3 szobás lakóingatlan. Ehhez minden közmű rendelkezésre áll, az elektromos energia ellátás pedig 380V-os ipari áram. Ez persze a főépületben is így van. Ez az épület esetleg bérelhető, az utcáról önálló bejáraton keresztül megközelíthető. 

 

Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Egyébként az ingatlanban mindennek van helye. Remekül élhető családi ház, már csak Ön és kedves családja hiányzik innen. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6728
Alapterület:150 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Felújítás éve:2012
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1983
Felújítás éve:2012
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:543 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Hitter Ferrenc
Rókusi Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

127 m2 5
102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

122 m2 5
102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

118 m2 5
További hasonló hirdetések