Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tégla lakás eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

59 900 000 Ft

Nyíregyháza

HSZ: 3190069 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 102 m2 Szobák 3+1
Szeretne Nyíregyháza belvárosában élni? Akkor ez a 102 m2-es, erkélyes lakás Önre vár!

 

Ajánlom pároknak, gyermekes családoknak, befektetőknek. Az ingatlan egy három emeletes tégla építésű társasház második emeletén van. Lépcsőháza nyitott, mely egyedisége mellett, felújítva is most lett. A lakást rendkivül tágas terek jellemzik. Központi része a nappali, kapcsolódik hozzá a 4,5 m2-es erkély. Ide kiülhet, a reggeli kávéját elfogyasztva, gyönyörködhet a napfelkeltében. Három szobája egymástól elhatároltak, a magánnyugalom garantált. Konyhája ebédlős világos, tágas, itt vendégül láthatja családtagjait, barátait, az asztalt körbeülve, kellemes órákat tudnak eltölteni és még a háziasszony számára is marad hely bőven konyhai teendői elvégzéséhez. Előszobája bútorozott, innen nyílik a kádas fürdőszoba, mellékhelység, ami külön lett választva. Szobái laminált parkettásak, többi helység járólappal burkolt. Fa nyílászórói jó minőségűek, redőnyösek, szúnyoghálósak. Fűtése egyedi mérésű gázkazánnal megoldott, radiátorokon keresztül, alacsony költséggel. Ez a lakás zsákutcában van, átmenő forgalomtól mentes. Központi elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, felső oktatási intézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek karnyújtásra vannak. Parkolás az udvarban ingyenes távirányítású kapun keresztül tud bemenni, az utcán hétvége kivételével fizetős. A lakáshoz tartozik egy 21 m2-es garázs, mely az épület alatt van. Ennek az ára 8,5 millió forint, megvásárlása nem kötelező, amennyiben igényt tart rá, ebben az esetben alkuképes, ha az ingatlannal együtt szeretné, hogy az Öné legyen. Nekem az ingatlan elhelyezkedése mellett, a tágas terei, formálhatósága és a benne rejlő lehetőségek tetszik a legjobban. Ha érdeklődése komoly, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:59 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helység:Nyíregyháza
Irányítószám:4400
Emelet:2. emelet
Alapterület:102 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nádasi Judit
Otthon Business Bt


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

26 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Nyíregyháza

41 m2 1+1
37 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Nyíregyháza

58 m2 0
49 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

Nyíregyháza

64 m2 3
További hasonló hirdetések