Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Debrecen - Hajdú-Bihar megye

Családi ház eladó - Debrecen - Hajdú-Bihar megye

134 000 000 Ft

Debrecen

HSZ: 3190067 Hajdú-Bihar megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 380 m2 Szobák 7
Ha egy különleges adottságokkal rendelkező, egyedülálló megjelenésű ingatlanra vágyik, amiben még további lehetőségek rejlenek, Debrecen kertvárosi részén a Lencztelepen, akkor ne keressen tovább!

 

Önnek ajánlom, ha szülők és gyermekeik egy épületben, de két külön bejáratú lakrészen lakna, alacsony rezsiköltséggel rendelkező házban. Nagy családként keresnek sokszobás ingatlant, értékelné, hogy dupla garázsa és grillezésre alkalmas kertje lehet. Üzleti célra is használná a házat, pl. szépségipari vállakozás esetén, minden helyiségben elérhető vízcsatlakozás. Az ingatlan 380 m2, 896 m2 telken helyezkedik el, kiváló elosztású, klímás, geotermikus hűtő,- fűtőrendszerű, belső kétszintes, minden igényt kielégítő. Pince több részből áll, teljes lakóegység kialakítására a feltételek adottak, szoba, fürdőszoba, WC, mosókonyha, gépház. Kikapcsolódás céljából telepíthet szaunát, biliárdasztalt, barátaival eltölthet sok kellemes órát. Földszint kialakítása: előszoba, közlekedő, szobák, konyha, étkező, fürdőszoba. Világos, otthonos nappali a ház egyik központi része, a családi élettér színhelye, kapcsolódik a télikerttel. Felsőszintre az igényes, borovi fenyőből készült lépcsőn jutunk, ahol a szülői hálóhoz hozzá lett építve a fürdő, dolgozószoba, vendégszoba, gardrób. Átriumos megoldása különleges, mediterrán életérzést ad. Ez a ház kivételes, meghitt hangulatú, egyedi stílusú, kimeríti az igazi otthon fogalmát, ide szívesen jön haza. Garázs két beállású, elektromos kapuval felszerelt, térkövezett udvar felől megközelíthető. Parkosított udvarában öntözőberendezés lett kiépítve, fúrott kút is van. Az ingatlan 2001-ben épült, magas műszaki tartalommal, a mai kor igényének megfelelően lett kialakítva. Áramhálózat három fázisról működik, napelem telepítésre, elektromos autó töltésére lehetőség adott. 3-5 perc séta alatt elérhető buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség. Ha Önnek fontos a minőségi otthon, valamint az igényes lakókörnyezet, hívjon, nézze meg és legyen az új tulajdonosa mielőbb! Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:134 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Hajdú-Bihar megye
Helység:Debrecen
Irányítószám:4030
Alapterület:380 m2
Szobák száma:7
Fűtés:geotermikus
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Szintek száma:3
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2001
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:896 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nádasi Judit
Otthon Business Bt


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

109 900 000 Ft

Eladó családi ház

Debrecen

155 m2 5
125 000 000 Ft

Eladó családi ház

Debrecen

230 m2 5
26 900 000 Ft

Eladó családi ház

Debrecen

62 m2 2
További hasonló hirdetések