Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

74 900 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3189852 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 48 m2 Szobák 2
Törökvész csendes, utcájában megvételre kínáljuk ezt a nagyszerű, zöldövezeti, panorámás ingatlant. Ha unja már a város zaját, akkor ezt a páratlan, madárcsicsergős környéket imádni fogja! 

 

-2 szoba

-igényesen felújított

-erkélyes

-panorámás

-világos, DNY-i tájolás

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Törökvész Budapest egyik kellemes és keresett lakóövezete, mely sok lehetőséget kínál a mindennapi élethez. A környékén található Törökvész park tökéletes választás a kikapcsolódásra és a friss levegőn való sétákra. Továbbá a közeli Hármashatár-hegy és a Szép Juhászné park kiváló kirándulóhelyek a természet szerelmeseinek. Az ingatlan közelében több kiváló iskola és óvoda található, ideértve a Törökvész Általános Iskolát és az Erzsébet Királyné Óvodát. Ez előnyös lehet a családok számára, akik gyermekeiknek minőségi oktatást szeretnének biztosítani. Ezenkívül a sportolni vágyókat a környékbeli teniszpálya és lovarda várja. A környéken számos játszótér és park is megtalálható. Bevásárlás is könnyedén elérhető, hiszen a Budagyöngye vagy a MOM park is csak egy karnyújtásnyira van. A 4-es és 6-os villamos vonalak a közelben közlekednek, Emellett a 91-es, 191-es és 291-es buszjáratok szintén elérhetőek a környéken, amelyek segítségével könnyen eljuthatsz a városon és a környező kerületeken.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A 10 lakásos társasház, mely 3 emeletes, jól karbantartott, lakóközössége összetartó és csendes, 1963-ban épült. Egy zöldellő kert is a társasház részét képezi, melybe a lakók bármikor kimehetnek, hogy a hétköznap gondjaiból kiszakadhassanak.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás néhány éve teljes körű és magas színvonalú felújításon esett át! Az alapterülete 46 nm, ami egy 4 nm-es panorámás terasszal egészül ki. A felújítás során számos fontos elem került megújításra, beleértve a teljes elektromos hálózatot, fűtési rendszert, kémény bélelését, valamint az ablakokat és redőnyöket is kicserélték. Emellett a konyhabútor és a fürdőszoba is modernizálva, felújítva vagy akár teljesen kicserélve lett! Ez a korszerűsítés garantálja, hogy az ingatlan friss és gondozott állapotban van, valamint a legújabb technológiákat és anyagokat használták a felújítás során. Ezáltal a lakás kényelmes és modern lakhatást biztosít, és a jövőbeni tulajdonos számára minimális karbantartási igénnyel jár.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

Ez az ingatlan korszerű fűtési rendszerrel rendelkezik, melyet cirkó kazán biztosít. A hidegburkolatok alatt padlófűtés található, míg a szobákban radiátorok gondoskodnak a melegről. A fürdőszobában pedig a padlófűtés mellett egy törölközőszárító is kiépítésre került. A konyha modern beépített gépekkel felszerelt, melyek az ingatlan részét képezik és a vételár részét képezik. Ide tartozik a beépített mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, hűtő, elszívó és mikrohullámú sütő is. Ezek a funkcionális és magas minőségű konyhai eszközök hozzájárulnak a kényelmes és modern konyhai tevékenységekhez.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

 

Ha kérdése van vagy szeretné megtekinteni ezt a páratlan ingatlant, keressen bizalommal.

 

Ingatlan adatai

Irányár:74 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1025
Emelet:1. emelet
Alapterület:48 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Felújítás éve:2014
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1980
Felújítás éve:2014
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jakócs György
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

26 m2 1
190 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

322 m2 6
74 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

46 m2 1+1
További hasonló hirdetések