Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Szombathely - Vas megye

Családi ház eladó - Szombathely - Vas megye

59 900 000 Ft

Szombathely

HSZ: 3184176 Vas megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 120 m2 Szobák 4
Tisztelt Érdeklődő!

A Király Ingatlan megvételre kínálja Szombathelyen a Csónakázó-tótól 7 perc sétára ezt a 3 szobás családi házat, és alatta levő 1 szobás, tusolóval, WC-vel, konyhával kialakított szuterén kialakítású lakrészt. A családi házban 2 garázs is kialakításra került.

Az ingatlan egyirányú utcában,csendes, nyugodt helyezkedik el. Csak pár perc sétára található a nyugodt Csónakázó tó, az élménydús uszoda és az egyetem is, így minden fontos helyszín könnyedén elérhetővé válik.

Az ingatlan 561 négyzetméteres teleken helyezkedik el, melyen egy 120 négyzetméteres, tágas és világos otthon található. Az amerikai konyhás nappali és az étkező csábítóan tágas teret kínál a családi és baráti összejövetelekhez. Három hálószoba és egy praktikus kamra teszi teljessé ezt az otthont, melyben a kényelmes külön fürdőszoba és mellékhelyiség szolgálja a lakók igényeit.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, így az otthon mindig kellemesen meleg és barátságos környezetet teremt. Két, 16 m2-es utcafronti garázs és a melléképület, mely ideális szerszámosként funkcionál, a praktikusságot és a tárolási lehetőségeket is garantálja.
Az ingatlan kiváló állapotú tetővel rendelkezik, és beépíthető padlást is magában foglal, így lehetőség van az otthon bővítésére vagy új funkciók kialakítására.
Ezen felül, a szuterénben elhelyezkedő külön lakrész egy hálószobával, konyhával, valamint külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik, így akár külön lakóegységként is funkcionálhat.

Az ingatlan kedvező ára egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik egy kényelmes és jól elhelyezkedő otthont keresnek Szombathelyen.

Befektetésnek is kiváló!

Ha Ön lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más tekintse meg ön előtt! Hívjon, nézze meg, és legyen az Öné ez az ingatlan.

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Hívjon most időpontegyeztetés céljából.

Ingatlan adatai

Irányár:59 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Vas megye
Helység:Szombathely
Irányítószám:9700
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1970
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:561 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy János
Király Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

280 000 000 Ft

Eladó családi ház

Szombathely

160 m2 6
129 000 000 Ft

Eladó családi ház

Szombathely

503 m2 6
74 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szombathely

226 m2 6
További hasonló hirdetések