Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

39 900 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: 3184033 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 49 m2 Szobák 1
Eladó a XIV. kerület közkedvelt részén, Alsórákoson egy 4 emeletes téglatársasház magasföldszintjén, egy 49m2-es, 2 szobás, K-i fekvésű, konvektoros fűtéses, klímás,saját vízórával felszerelt, jó állapotú, világos, udvari gépkocsi beállóval rendelkező, tehermentes, gyorsan költözhető lakás.
A ház, amelyben a lakás található az 1970-es évek elején épült. A ház külső homlokzata jó állapotú. A belső lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség jó. A házban a bejövő elektromos hálózatot felújították. A lakásba belépve egy tágas előszoba és közlekedő fogad. Az előszobában egy nagy beépített szekrény kapott helyet. A közlekedőből tudjuk a többi helyiséget megközelíteni. A lakás különlegessége, hogy minden helyiség ablakos. A bejárattal szemben található az ablakos konyha. A konyhában egy jó állapotú konyhabútor található, amely a vételár részét képezi. A konyha mérete lehetővé teszi egy kisebb étkezőasztal elhelyezését is. A konyha mellett a kádas kialakítású fürdőszoba található. A fürdőszoba szintén ablakos. Ezáltal világos és könnyen szellőztethető. A kényelmünket szolgálja, hogy az illemhelyiség teljesen külön nyílik. A szobák a lakás két szélén helyezkednek el. A lakáshoz tartozik egy 3m2-es pince, ami a szomszéddal közös. Az udvaron biztosított a gépkocsi beállási lehetőség. Kiváló választás fiataloknak, fiatal pároknak, dákoknak, befektetőknek kiadási célra. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszak: fűtés-gázkonvektor, meleg víz- gáz átfolyós vízmelegítő, burkolat-fa parketta és járólap, a villanyvezetékek eredetiek, a vízvezeték rendben, ablak-fa amely teljesen jó zár redőnnyel felszerelt. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletről a klíma gondoskodik valamint a hűvösebb időben a fűtésről.

Környék: Alsórákos
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak.

Közlekedés:
Busz: 5,124,125,125B
Villamos: 62,62A,69
Éjszaka járat: 973,973A (hivatkozási szám: M108001)

Ingatlan adatai

Irányár:39 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1147
Emelet:Félemelet
Alapterület:49 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:
Építés éve:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth György
Eliteduo ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

45 m2 2
42 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

36 m2 1
59 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

64 m2 2+1
További hasonló hirdetések