Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Kecskemét - Bács-Kiskun megye

Tégla lakás eladó - Kecskemét - Bács-Kiskun megye

65 000 000 Ft

Kecskemét

HSZ: 3183541 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 107 m2 Szobák 4
Nagy lehetőségeket rejtő belvárosi otthon várja új tulajdonosát! Ez az exkluzív, két szintes ingatlan ideális választás azoknak, akik az extra kényelmet és eleganciát keresik a város szívében.



Ez a rendkívüli otthon három hálószobával és tágas nappalival büszkélkedhet. A belső tér két külön megközelíthető szintre oszlik, lehetőséget teremtve arra, hogy egyidejűleg vagy külön-külön is megközelítsd. Ez rendkívül praktikus megoldást kínál, legyen szó multigenerációs otthonról vagy befektetési lehetőségről.



Befektetés:

Az alsó szinten megélheted a belváros nyújtotta lehetőségeket miközben a felső szintet kiadva a befektetett pénzed visszatermelődik. Kiadás akár havi 100-150ezer forintot is hozhat. Két legyet egy csapásra! A lakhatásod is megoldottad és a befektetett pénzed is megtérül, vagy akár mindkét szintet kiadva pár év alatt megtérül a teljes ingatlanod ára.





Multigenerációs családoknak:

A ház a belváros csendes részén található, mégis mindössze 5 perces sétára a főtértől. Ebben a belvárosi környezetben zajtól és forgalomtól mentesen élvezheted az életet. Ideális választás komfortkedvelő családoknak, akik szeretnék, hogy a gyerekek önálló életet éljenek, miközben közel maradnak a szülőkhöz. Gyerekeid idejében önállóságot tanulhatnak, miközben a szüleik egy karnyújtásnyira vannak.



A lakás különlegessége és egyben igazi ritkaság a két külön megközelíthető szint. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az ingatlant az elképzeléseihez, igényeihez igazítsa.



A csendes környezet mellett az ingatlannak egy kis kert is része, melyet egy terasz tesz teljessé. Ezt a kis kertet egy zöld oázissá változtathatod, ami lehetőséget kínál a pihenésre kikapcsolódásra és akár egy kis kertészkedésre vagy egy konyhakert kialakítására. Mindezt megszerezheted a belvárosi élet előnyeivel, miközben otthonod a nyugalom és a kertes környezet szigete.



Lépjen egy szintet, éljen a lehetőséggel! Legyen a kevesek egyike, aki minden elképzelhető előnyt megkap egyetlen ingatlanban!



ELKM010285

Ingatlan adatai

Irányár:65 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Kecskemét
Irányítószám:6000
Emelet:1. emelet
Alapterület:107 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán
Szintek száma:2
Extrák:amerikai konyha
Építés éve:2002
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dobi Krisztián
Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

47 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Kecskemét

46 m2 0
24 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Kecskemét

37 m2 1
89 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Kecskemét

110 m2 3
További hasonló hirdetések