Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

389 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3175984 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 192 m2 Szobák 4+2
A 2.kerületben, frekventált helyen, exkluzív álomvilla várja új lakóját! Mindig is egy Toscán hangulatú, mesébe illő otthonról álmodott a budai hegyek legjobb részén?

 

-privát kert

-medence

-hangulatos terasz

-4 + 2 félszoba

-teremgarázshely

-gyönyörű villaépület

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az 2. kerületben található lakás környéke kivételesen vonzó és keresett lakóhely Budapesten. A városrész csendes és zöldövezeti elhelyezkedése ideális környezetet teremt a nyugodt életvitelre vágyóknak. Az utca szép, rendezett utcaképe és a környék harmonikus atmoszférája magas életszínvonalat biztosít az itt élőknek. A helyszín a zöldövezet szerelmeseinek kedvez, számos kirándulóhely közül válogathatunk. Az utca nagyon csendes, az erdő és a természetvédelmi terület egy utcára található. A közelben elhelyezkedő üzletek, szolgáltatások és éttermek széles választékát élvezhetjük, így az itt élők minden kényelmet és szórakozási lehetőséget megtalálnak a közelben. A 11-es buszmegálló 500 m-re található. A környéken lévő bevásárló központok: Budagyöngye, Mammut, Rózsadomb Center pár perc autóútra találhatóak.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás alapterülete 159 nm, ami 33 nm erkéllyel egészül ki, a kert pedig 1168 nm. Varázslatos hangulat, letisztult, mediterrán életérzés és stílus jellemzi ezt a különleges lakást. A medence és a terasz páratlan kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. Intim környezetben élvezhetjük a gyönyörű kert adta előnyöket mintha mindig csak nyaralnánk. A lakás belső kétszintes, az alsó szinten található : előszoba beépített szekrénnyel, dolgozó/vendégszoba kanapéval, beépített szekrénnyel, konyha, spájz, 1 zuhanyzós fürdőszoba, wc, nappali, étkező, kandalló, kerti fedett terasz. Az emeleten pedig az előtér, 2 nagy szoba, 2 egybenyíló félszoba, 1 nagy fürdőszoba (zuhanyzó+kád), 1 kis fürdőszoba (zuhanyzó+wc), medencére és a kertre néző nagy terasz.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

A kert és a lakóház is folyamatos karbantartás alatt van. A lakásban a meleget gázkazán biztosítja, melynek cseréje a tavalyi évben történt. A teljes körű felújítás mellett, másodlagos fűtésként padlófűtés teszi kényelmessé a mindennapokat, valamint minden helységben hűtő-fűtő klíma is található. A lakáshoz egy teremgarázshely is tartozik, amely 10 M Ft-ért kötelezően megvásárolandó. A medence osztatlan közös tulajdon. A kert egy része teljesen saját használatú, privát.

 

Igény esetén az egész ház megvásárolható (462 nm), ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:389 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1025
Emelet:1. emelet
Alapterület:192 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 168 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

285 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

125 m2 3
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

62 m2 2
105 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

78 m2 2+1
További hasonló hirdetések