Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Zalaegerszeg - Zala megye

Családi ház eladó - Zalaegerszeg - Zala megye

99 000 000 Ft

Zalaegerszeg

HSZ: X3175193 Zala megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 200 m2 Szobák 6
Eladóvá vált Zalaegerszeg belvárosához közel egy nappali plusz 5 hálószobás családi ház, mely egy ,,kádár-kocka’” átépítésének köszönhetően nyerte el a mai formáját. s került modernizálására, átalakításra - minden kényelmet és funkcionalitást kínálva a modern városi élethez.

Az 552 négyzetméteres téglalap alakú telken elhelyezkedő, kerítéssel körbekerített ingatlan hasznos alapterülete 200 nm, melynek főbb paraméterei és elosztása a következők:

Jó Építési Minőség: Masszív tégla falazattal és fa szerkezetű nyeregtetővel rendelkezik, melyet cserép héjazat (Bramac) borít.

Modern Fűtési Rendszer: gáz cirkó fűtés radiátor hőleadókkal gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a nappaliban pedig egy esztétikus cserépkályha biztosítja az alternatív fűtési módot, s adja azt a meleget és meghitt hangulatot, melyet csak egy cserépkályha tud biztosítani.

Kert: A sík, körbekerített terület lehetőséget nyújt konyhakert vagy akár egy medence kialakítására, de családi, baráti együttlétek kiváló helyszíne is lehet, főképpen a ház és a garázs között kialakított kerti kiülő által. Az udvaron található fúrt kút pedig alternatív lehetőséget biztosít a pázsit és a növények öntözésére.

Kényelmes Parkolás: Az elektromos kapuval felszerelt garázsban egy autónak, a térkővel burkolt ház előtti részen és az ingatlan előtt több személygépkocsi parkolására is van lehetőség.

Az ingatlan hőszigetelő vakolatot kapott, melegvíz ellátásáról gázkazán gondoskodik, nyílászárói hőszigetelt műanyag nyílászárók.

Pinceszint, udvar:

Az összesen 10 nm-es pinceszinten jelenleg az infra szauna, egy zuhanyzó, valamint a gázkazán kapott helyet, a földszinti, ház melletti tetővel ellátott kiülő a szabadidős tevékenységek helyszíne, de bicikli, roller, s egyéb tároló is kialakításra került itt.

A földszint:

Előszoba
Nappali-étkező
Konyha
Hálószoba
Fürdőszoba és külön mellékhelyiség valamint
Terasz

Tetőtér:

4 hálószoba
Zuhanyzóval ellátott fürdőszoba külön mellékhelyiséggel
Mosókonyha
Folyosó
Lépcső
Padlás, mely pakolható, járható.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye meg az első lépést a saját álomotthona felé! Ha további információra van szüksége, vagy személyesen is megtekintené az ingatlant, forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Zala megye
Helység:Zalaegerszeg
Irányítószám:8900
Alapterület:200 m2
Szobák száma:6
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Közművek:villany, csatorna, gáz
Építés éve:1970
Telek terület:552 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Juhász Judit
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 000 000 Ft

Eladó családi ház

Zalaegerszeg

80 m2 2
18 900 000 Ft

Eladó családi ház

Zalaegerszeg

43 m2 1
69 900 000 Ft

Eladó családi ház

Zalaegerszeg

184 m2 3+3
További hasonló hirdetések