Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Csömör - Pest megye

Családi ház eladó - Csömör - Pest megye

350 000 000 Ft

Csömör

HSZ: 3174808 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 260 m2 Szobák
Újszerű luxus családi ház eladó!

1. AZ INGATLAN HELYSZÍNE
Az elegáns kialakítású ház Csömör kedvelt részén helyezkedik el, közel a központhoz és a tömegközlekedéshez, mégis egy csendes, nyugodt környéken.


2. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI
2013-ban luxus kivitelben, minden igényt kielégítő 260 m2-es, 2 lakó szintes és egy szuterén szinttel rendelkező 5 szobás, 3 fürdőszobás családi ház, melynek felső szintjén található a 40 nm-es fedett erkély. Magas minőségű anyagokkal, átgondolt tervezéssel épült, mind gépészetileg mind esztétikailag a legjobb minőség és kivitelezés jellemzi! Hatalmas üvegfelületek, a fűtött télikert, dupla garázs, konditerem, és hatalmas tároló helyek csak tovább emelik az ingatlan fényét. A szinteket nagy terek jellemzik, a ház alaprajza jól átgondolt.


3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A földszinten egy tágas nappali (50nm), modern konyha kamrával, vendég- vagy dolgozószoba, valamint egy kis terasz és egy minden évszakban élvezhető hatalmas télikert található. Az emeleten egy gyermekszoba saját fürdőszobával, valamint egy exkluzív szülői hálószoba gardróbbal és saját fürdőszobával került kialakításra. Az emeleti 40 négyzetméteres fedett erkélyről lenyűgöző 180 fokos panoráma nyílik Budapest felé.
A félszuterén szinten egy mosókonyha, konditerem, gardróbszoba és egy hangulatos borozó található, melyek közvetlen kijáratot biztosítanak a gondozott kertbe. Az ingatlanhoz tartozik egy dupla garázs is, melyből kényelmesen bejuthatunk a házba.


4. A HÁZ MÉRETEI: Telek méret: 1654 nm Teljes méret: 260 nm Pince szint: 60 nm Garázs:38,4 nm Földszint: 134 nm+ 6 nm terasz 1. emelet: 62nm+ 40 nm terasz


5. MŰSZAKI JELLEMZŐK
Az épület műszaki jellemzői kiemelkedőek: 38-as porotherm téglából készült, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, elektromos fűtéssel a környezettudatos CALEO rendszerrel, valamint napelemek előkészítésével. Az ingatlanban inverteres klímaberendezések, kamerás riasztórendszer és automata öntözőrendszer is található.


6.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK: A közel 1700 négyzetméteres ősfás, gyümölcsfás és parkosított kert teszi még különlegesebbé ezt az otthont. A terület ideális pihenésre és kikapcsolódásra, kellemes sütögetésekhez vagy diszkrét baráti összejövetelekhez. A gondosan ápolt kert valódi gyermekparadicsom, ahol a kicsik szabadon játszhatnak, és ahol egy medence is rendelkezésre áll a nyári felfrissüléshez.

Ez az álomotthon azonnal beköltözhető, a megtekintéssel kapcsolatos további információkért hívjon bizalommal!

Fedezze fel Csömör luxusát ebben a lenyűgöző ingatlanban!

Ingatlan adatai

Irányár:350 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Csömör
Irányítószám:2141
Alapterület:260 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:1 700 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szénási B. Viktória
Egylet.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

99 000 000 Ft

Eladó családi ház

Csömör

392 m2 4
72 900 000 Ft

Eladó családi ház

Csömör

107 m2 4
60 000 000 Ft

Eladó családi ház

Csömör

85 m2 2
További hasonló hirdetések