Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Lakás eladó - X.kerület - Budapest

Lakás eladó - X.kerület - Budapest

35 700 000 Ft

X.kerület

HSZ: 3162668 Budapest
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 55 m2 Szobák 1
Eladó a X. kerületben, a Szőlőhegy utcában, egy 4 emeletes lift nélküli társasház 3. emeletén, egy 2 szobás, 55m2-es, K-i és DNy-i fekvésű, parkra néző, távfűtéses, saját vízórával felszerelt, jó állapotú, világos, kiváló elosztású lakás.
A ház, amelyben a lakás található az 1960-as években épült csúsztatott zsalus technológiával. A ház külső homlokzata szép állapotú. A belső lépcsőház tiszta és rendezett. Folyamatosan tisztán és karban tartott. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen tudjuk a lakás többi helyiségét megközelíteni. Jobb kéz felől a étkezős konyha került kialakításra. A konyha mérete lehetővé teszi egy étkezőasztal elhelyezését is. A konyha ablakos ezért világos és könnyen szellőztethető. Vele szemben egy hasznos kamra található. Tovább haladva az előszobában jobb kéz felől a kádas fürdőszoba és WC kapott helyet. A fürdőszoba szintén ablakos. A fürdőszobával szemben egy hasznos gardrób található. Az előszoba végéből nyílik a lakás legnagyobb helysége a nappali. A nappali méretéből adódóan baráti családi rendezvények megtartására is alkalmas. A nappaliból tudunk kilépni a 4,5m2-es loggiára. A nappalból nyílik a hálószoba. A hálószoba a fürdőszobán keresztül is megközelíthető. Kifejezetten ajánlom a lakást azoknak, akik szeretnének egy csendes, de mégis kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken lakni. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés-távhő, meleg víz-távhő, burkolat-parketta és járólap, víz és villanyvezetékek cserélve, ablakok-korszerű műanyag.
Környék: Óhegy
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak.

Közlekedés:
Busz: 85,85E,95,185,195
15percen belül elérhető az Örs vezér tere valamint a Kőbánya-Kispest metróállomás
Éjszakai járat: 909 (hivatkozási szám: M107580)

Ingatlan adatai

Irányár:35 700 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:Budapest
Helység:X.kerület
Irányítószám:1104
Emelet:3. emelet
Alapterület:55 m2
Szobák száma:1
Fűtés:távfűtés, nem egyedi mérővel
  radiátor
Ingatlan állapota:
Építés éve:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth György
Eliteduo ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

58 900 000 Ft

Eladó lakás

X.kerület

71 m2 3
38 900 000 Ft

Eladó lakás

X.kerület

49 m2 2
59 900 000 Ft

Eladó lakás

X.kerület

68 m2 2+1
További hasonló hirdetések