Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - Siófok - Somogy megye

Panel lakás eladó - Siófok - Somogy megye

43 950 000 Ft

Siófok

HSZ: 3159273 Somogy megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 22 m2 Szobák 1
A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:Siófok Ezüstpartján közvetlen vízparti társasházban eladásra kínálunk egy igazán modern stílusban berendezett kis ékszerdoboz Studio lakást, mely terasz részéről örök panoráma biztosított a Balatonra.Az ingatlan modern liftes tárasasház 3.emeletén helyezkedik el. Egy légterű, 22 nm alapterületű, nyugati fekvésű és 7 nm terasszal, mely kellemes kikapcsolódást biztosít a víz szerelmeseinek.Az ingatlan belső tereit 100%-os kihasználtság tükrözi, egységes anyaghasználattal mai trendeknek megfelelően egyedi bútorzattal került berendezésre.
Ezzel az ingatlannal akár egy egész éves bevételi forrást is vásárolhat, hiszen remekül kiadható nyári/téli idszakban de nyaralóként is kiválló választás.
A társasház nagy előnye, hogy szintenként tárolók is kialakításra kerültek, így az ingatlan kis mérete miatt nem kell aggódni azon tárygak (bicikli, terasz bútor stb. ...) miatt, amiket nem kíván folyamatosan az ingatlanában tartani.
Tároló 3 nm nagyságú, vételára 4 millió Forint (az ingatlan vásárlásnak nem alapfeltétele).
Az inatlanhoz továbbiakban zárt udvari parkoló is tartozik, melynek vételára 4 millió Forint.A vételár a teljes berendezést és gépeket is tartalmazza! Az ingatlan megvásárlása esetén, vállaljuk a többféle konstrukcióban történő nyári, egész éves hasznosítását, kiadását, hogy ez a befektetés minél előbb megtérüljön a leendő vásárlóinknak.  Mindezt megbízható irodai és szakmai háttérrel, valamint a üzemeltetésben/kiadásban és jártas kollégákkal és hozzáértéssel tesszük.Bővebb információért és a megtekintésért keressen bizalommal:
Kovács Zsolt
+36 (20) 218 4274

Ingatlan adatai

Irányár:43 950 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Somogy megye
Helység:Siófok
Irányítószám:8600
Emelet:3. emelet
Alapterület:22 m2
Szobák száma:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kovács Zsolt
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

61 000 000 Ft

Eladó panel lakás

Siófok

40 m2 1+1
50 000 000 Ft

Eladó panel lakás

Siófok

54 m2 1+1
39 990 000 Ft

Eladó panel lakás

Siófok

20 m2 1
További hasonló hirdetések