Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

150 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3158761 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 116 m2 Szobák 3
Gyönyörű helyen a Bem rakparton parlamentre panorámás nagypolgári tégla lakás eladó! 

 

Rendkívül jó választás családok vagy befektetők számára 

 

INGATLAN HELYSZÍNE: 

Buda II. kerületének egyik legkedveltebb részén, Vízivárosban helyezkedik el az ingatlan. Azon belül is Bem rakparton Batthyány tértől 5 perc gyalogtávra található. Közelben minden megtalálható; boltok, Mammut bevásárló központ 10 perc távra, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő. Körülbelül 5 perc sétára elérhető a 4-6-os és a 19-41-17-es villamosok, a H5-ös HÉV, 91-191-291-es buszok, amelyekkel a város bármely pontjára egyszerűen el lehet jutni. 

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

Az épület múltja világháború idejére nyúlik vissza és kifejezetten szerencsés helyzetbe volt mivel semmilyen kár nem érte abban az időben. A házban csak nagypolgári lakások vannak, ezért a lakóközösség nagyon normális jól szituált emberekből áll. Sok lakáshoz tartozik lichtoff, amit engedéllyel meg lehet venni és kialakítani kis szobának vagy egy nagy tárolónak (7nm) körülbelül 1-1.5 millióért. Ehhez a lakáshoz is tartozik egy ilyen ami jelen pillanatba biciklitárolóként van használva. A ház belső udvaros, gondozott, tiszta. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI: 

Az ingatlan magasföldszinten van, ami az utca színtől számítva 2méter, szóval biztonságos magasságban van. Jelen állapotában az ingatlan elosztása: három nagyszoba, ami könnyen kialakítható akár néggyé. Egy konyha és egy fürdő, amiben van wc és van külön is egy wc helyiség. Plusz tartozik még a lakáshoz egy lichtoff amit engedéllyel meg lehet venni és kialakítani kis szobának vagy egy nagy tárolónak (7nm) körülbelül 1-1.5 millióért. A lakás belmagassága 4.2 méter, nagy tágas légterűek a szobák. A nagy belmagasság miatt könnyen kialakítható álló galéria mindegyik szobában, amelyre példa a szomszéd lakás, ami ennek a lakásnak a tükörképe, ahol plusz 50 négyzetmétert tudtak a galériával létrehozni. Az ingatlan egyik nagy szépsége, hogy a parlamentre és a Dunára panorámás a kilátás két szobából is.  

 

MŰSZAKI FÉLSZERELTSÉG: 

Nyílászárok újak, cserélve vannak. A parketták szépen csiszoltak. A melegvízért és a fűtésért külön cirkó és gázkazán a felelős. A fürdő csempézett. A közösköltség 18 ezer forint.

PARKOLÁS

Ingatlan adatai

Irányár:150 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1027
Emelet:Magasföldszint
Alapterület:116 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:5
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1896
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Legiardi Renátó
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

285 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

125 m2 3
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

62 m2 2
105 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

78 m2 2+1
További hasonló hirdetések