Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Hatvan - Heves megye

Ikerház eladó - Hatvan - Heves megye

99 000 000 Ft

Hatvan

HSZ: X3158615 Heves megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 167 m2 Szobák 4+2
Szeretnél egy modern és exkluzív otthonban élni, ahol a csend és a nyugalom az otthonod része? Akkor ez az ingatlan neked szól!

Virtuális 3D ingatlanséta a következő linken elérhető:
https://my.matterport.com/show/?m=jWwoTn5GSzp

Ez a nettó 167 nm alapterületű, 2 szintes, Porotherm téglából épült lakóingatlan Heves megyében, Hatvanban található Budapesttől 60 km-re. Az épület 2015-ben kapott használatbavételi engedélyt. Az ingatlan MODERN és ÍZLÉSESEN lett kialakítva, így biztosan otthonosan érzed majd magad benne. Az elosztása praktikus 3 hálószobával, 2 félszobával és 1 tágas nappalival, 2 fürdőszobával rendelkezik, így akár NAGYOBB CSALÁDOKNAK is tökéletes választás lehet. A fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik, a nyári kellemes időről pedig 3 db Hűtő-Fűtő KLÍMA. Az ingatlan KIFOGÁSTALAN állapotú, így akár azonnal költözhető.

A telek mérete 880 nm, így sok lehetőség áll rendelkezésedre, hogy élvezd a parkosított kert nyújtotta lehetőségeket. A terasz mérete 30 nm, így a szabadidődet is kényelmesen eltöltheted a friss levegőn, illetve barátokkal akár nyársalni és bográcsozni is tudtok. A kert igényesen lett kialakítva, gondozásáról ROBOTFŰNYÍRÓ, locsolásáról pedig fúrt kútról üzemelő AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER gondoskodik. Az önálló GARÁZSBAN egy autó parkolhat, így a parkolási problémák sem jelentenek majd gondot számodra.

A lakóparknak köszönhetően a környék rendkívül CSENDES és BIZTONSÁGOS, így a nyugalom garantált.

A közlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyedén elérheted a város központját. A településen számos bolt és szolgáltatás található, így mindent megtalálsz majd, amire szükséged van. Budapest autóval 30-40 percen belül elérhető az M3-as autópályának köszönhetően.

Ha szeretnél megtudni többet erről az ingatlanról, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Mindenképpen érdemes megnézned, mielőtt meghozzátok a döntést!

CSOK és kedvezményes finanszírozásban díjmentes segítséget nyújtunk!

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Heves megye
Helység:Hatvan
Irányítószám:3000
Alapterület:167 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2015
Telek terület:880 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések