Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Veszprém - Veszprém megye

Családi ház eladó - Veszprém - Veszprém megye

20 800 000 Ft

Veszprém

HSZ: 3138337 Veszprém megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 46 m2 Szobák 1
Eladóvá vált Veszprém belterületétől 6 km-re fekvő, de közigazgatásilag Veszprémhez tartozó,

zártkerti besorolású szőlőhegyen ez az állandó lakhatásra alkalmas, 2 emeletes téglaház pincével és mindez 1600 négyzetméteres telken. Nagyon jó hír, hogy az új rendelet szerint 30 % a telek beépíthetősége és ez további lehetőségeket nyit meg.

 

Ez a Csatár-hegyi házat olyan pároknak, családoknak ajánlom, akik imádják a természetet, és ki akarják használni a telek által adottlehetőségeket az önellátásra, szeretnék a saját gyümölcsfájukról frissen szedni a barackot, almát, szilvát, diót. Ezt mind meg lehet valósítani ezen a helyen.

 

A lakótér két szinten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyha, nappali és zuhanyfülkés fürdőszoba található, a felső szintet pedig hálószobának alakították ki a jelenlegi lakók. A nappaliban egy kandallóval lehet romantikus hangulatot teremteni, de az igazi kényelmet fűtés terén egy felső kategóriás Split klíma képviseli, ami most lett beszerelve és 10 év garancia van rá.

 

A telken található egy 20 négyzetméteres faház, ami akár tárolásra, vagy műhelynek egyaránt használható. A házhoz van egy 10 m³-es téliesített ciszterna.

A meleg vízről 120 literes bojler gondoskodik. A ház alatt egy 26,5 m²-es száraz pince található, aminek igazi ékessége egy 5,6 négyzetméteres boltíves borospince.

 

Az a legelőnyösebb ebben az ingatlanban, hogy egy megyeszékhelyű lakás árak töredékéért juthat egy kertes házhoz, viszont a királynék városa pár percnyi utazással elérhető. De a sportolás hívei a hegy alatt futó kerékpárosutat is igénybe vehetik és gyönyörű tájon áthaladva tekerhetnek be a kulturális főváros bármelyik programjára, rendezvényére és nem kell a parkolással bajlódni.

 

Amennyiben belekóstolna a természetközeli, nyugodt életbe, ahol senkihez nem kell alkalmazkodnia, abban az esetben hívjon mielőbb, mert ár/érték arányban nem talál a környéken jobbat!

Ingatlan adatai

Irányár:20 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Alapterület:46 m2
Szobák száma:1
Fűtés:egyéb
  kandalló
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Felújítás éve:2019
Közművek:villany, emésztő
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1998
Felújítás éve:2019
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 502 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Tímea
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

82 900 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

120 m2 0
117 900 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

145 m2 4
379 000 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

303 m2 5
További hasonló hirdetések