Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Tégla lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

79 900 000 Ft

Régi ár: 84 900 000 Ft

Tatabánya

HSZ: 3131566 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 70 m2 Szobák 1+3
Tatabányán kínálom megvételre ezt a gyönyörű teljes bútorzattal rendelkező penthouse lakást. Az ingatlan a Szepesi Gusztáv utcában található. Bár nincs messze a belvárostól, a környező erdők és zöld területek magas életminőséget biztosítanak. A közelben óvoda, általános iskola és gimnázium, orvosi rendelő, gyógyszertár található. Bevásárlási lehetőségek a közelben találhatóak ALDI, LIDL, SPAR, PENNY, MÜLLER, valamint sportközpont.


Az ingatlanról: 3 szoba plusz nappali konyha penthouse lakás egy 3 emeletes többlakásos társasház legfelső emeletén található lifttel (kerekesszékkel megközelíthető).
Jelenleg üresen áll, de időpont egyeztetés alapján bármikor megtekinthető.
A lakás maga 70 m²-es lakóterületű, a nagy déli fekvésű terasz 43 m2-es, mind a 4 szobából szúnyoghálóval, valamint kerti bútorokkal, tárolószekrényekkel, süllyesztett ruhaszárítóval, zuhanyzóval és pergolával felszerelt, mindegyik szobából megközelíthető. A kilátás csodálatos, a nagyméretű 3 rétegű üvegezett ajtóknak köszönhetően a lakás mindig világos. A lakás műszaki kialakítását nem csak az elektromos redőnyök adják, hanem az egységek professzionális tervezése és esztétikája is. Minden anyagot és szerelvényt a tulajdonos választott ki. (építési fázis vége 2021) Minden beépített szekrény tolóajtókkal, az összes lámpa LED-es, távirányítóval, valamint VICANDERS vinil felületű parafa padló minden helyiségben, kivéve a fürdőszobákat és a WC-ket, ahol a padló és a falak járólappal/csempével vannak burkolva.
A 8m2-es nagy konyha (+1,65m2 spájz) modern olasz magasfényű magnólia festéssel készült, amely beleolvad az általános designba. A beépített prémium kategóriás készülékekkel (ELECTROLUX, BOSCH, WHIRLPOOL), mint például a nagy indukciós FlexiCook főzőlap gyönyörű Juparana gránit felülettel és hátlappal, a HomeConnect vezérléssel és pirolízis öntisztítással ellátott sütő/mikrohullámú sütő és a nagy 3 zónás beépített hűtőszekrény DynamicAir technológiával minden igényt kielégít.
A BOSS fürdőszobabútor nagyméretű üvegmosdóval és AcquaVapore zuhanykabinnal, amely egyben gőzfürdő is, a MIELE TwinDos és Miel@home készülékkel felszerelt mosógép-toronnyal egészül ki
Az udvaron külön megvásárolható egy saját parkolóhely. Ár: 2 millió Ft.

Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem keressen az elérhetőségeim valamelyikén.

 

Ingatlan adatai

Irányár:79 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya
Irányítószám:2800
Alapterület:70 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:3
Ingatlan állapota:újszerű
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kiss Péter
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

29 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Tatabánya

55 m2 2
130 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Tatabánya

107 m2 3
130 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Tatabánya

141 m2 3
További hasonló hirdetések