Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

115 000 000 Ft

XVIII.kerület, Kossuth Ferenc-telep

HSZ: 3126935 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 114 m2 Szobák 5
Összeköltözőknek, befektetőknek ajánljuk ezt a Budapest XVIII.kerületben, Pestimrén, a központhoz közel lévő, 3 éve teljesen felújított 2 generációs, de akár 3 generációssá alakítható önálló családi házat.



A 723 m²-es telken a főépület egy 85 m²-es, előszoba, nappali+2 külön bejáratú hálószobás, nagyon szép épített fürdőszobás, külön WC-s, konyha-étkezős lakásból és egy 29 m²-es külön álló szoba-konyha-fürdőszobás lakrészből áll. A két lakrész egy közös teraszról nyílik.



Az udvarban található még egy 70 m²-es összközműves melléképület, mely csekély ráfordítással egy különálló lakrésszé alakítható.



A ház az 1970-es években épült 38-as téglából, a lakrészek alatt kialakításra került egy 40 m²-es pince, ahol egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll a meglévő gáz fűtés kiegészítésére illetve akár kiváltására is. A lakások betonfödémesek, a tetőtér beépíthető.



Az utcafront 13 méter, a telek hossza 52 méter.



A jelenlegi tulajdonos 3 éve széles körű felújítási munkákat végzett, melynek során mindkét lakásban műanyagra cserélték a nyílászárókat, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek és biztonsági bejárati ajtókat építettek be. A szobákba szalagparketták kerültek és kicserélték a gázkazánt egy Bosch kondenzációs cirkóra, melyhez új kéményt is építtettek. A melegvíz ellátás új, 180 literes villanybojlerről történik és cserére kerültek az elektromos vezetékek és kapcsolók, valamint a dugaljak is. Megtörtént az vízhálózat felújítása is, vízvezetékek cseréje, a csatornarendszer tejes felújítása.



2024. március hónapban napelemek kerültek elhelyezésre. A Huawei Sun inverter segítségével, saldo elszámolási rendszerben, visszatáplálási lehetőséggel jelentős energiát takaríthatunk meg.



Mindkét lakásban hűtő-fűtő klíma biztosítja télen-nyáron a kellemes hőmérsékletet. A konyhabútorok is megújultak. A nagyobbik lakásban indukciós főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel felszerelt minőségi konyhabútor szolgálja a kényelmet, a garzonlakás új gáztűzhelyt és konyhabútort kapott.



Az elektromos berendezések és a kazán is még garanciálisak.



A melléképület két helyiségből áll, egy egyterű nappali-konyha-étező alakítható ki és leválasztásra került egy 10 m²-es mellékhelyiség WC-vel. A helyiségek radiátorokkal a gázkazánról fűthetőek.



380V, ipari áram, éjszakai áram, 3x15 A rendelkezésre áll.



A kert parkosított, gondozott fű, gyümölcsfák, dísznövények, hatalmas fenyő díszíti. A locsolás fúrt kútról történik öntözőrendszerrel.



A térkövezett részen egy beton asztalos fedett szaletli biztosítja a családi és baráti összejövetelek helyszínét, melyet még vonzóbbá tesz a medence és a mobil jakuzzi.



Az udvarba egy elektromos kapun keresztül jutunk, ahol fedett gépkocsi beállót építettek, de ezen kívül akár további 2 autóval lehet parkolni a széles beállón.



Az ingatlan Pestimre központjához közel, a Kossuth telepen, csendes utcában található. A közelben üzletek, Lidl, posta, kultúrház, orvosi rendelő, iskola, óvoda, buszmegálló néhány perc alatt elérhető. A vasútállomás is csak néhány saroknyi távolságra van.



Az ingatlan alacsony fenntartási költségű, akár rövid időn belül birtokba vehető!



Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő megkeresésüket!

Ingatlan adatai

Irányár:115 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XVIII.kerület, Kossuth Ferenc-telep
Városrész:Kossuth Ferenc-telep
Irányítószám:1188
Alapterület:114 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:felújított normál
Szintek száma:1
Közművek:villany, csatorna, gáz, vezetékes telefon, kábeltv
Extrák:riasztó, klíma, amerikai konyha, redőny, öntözőrendszer
Építés éve:1970
Telek terület:723 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Izsák Kati
Erdei Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

209 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

330 m2 10+3
89 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

110 m2 4
83 500 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

136 m2 4
További hasonló hirdetések