Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Tardos - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Tardos - Komárom-Esztergom megye

21 000 000 Ft

Régi ár: 24 900 000 Ft

Tardos

HSZ: 3121685 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 120 m2 Szobák 4
Tardos központjában eladó egy 1600 m2-es telken található felújítandó ingatlan. Festői környezet, csend és nyugalom van az egész településen. Az ingatlan méretéből adódóan nem csak családi háznak alkalmas, hanem vállalkozása telephelyének is, mert rendkívül sok melléképület kapcsolódik hozzá. Ideális lehet vendégszállásnak is, de bármilyen szolgáltatásnak is otthont adhat, hiszen a falu központjában helyezkedik el.

A ház 120 m2 alapterületű, négy helyiségből áll. Mellette található egy nyári konyha, melyhez további két szoba kapcsolódik, azaz külön lakrészként is használható. A nyári konyha mögött további öt különálló kisebb tároló/műhely sorakozik, mind külön bejárattal. Az épülettel szemben aknás garázs van, mely mögött szintén további tárolók vannak. Az udvar végében egy önálló külön műhely van. Igény esetén az udvar folytatásában található telek is megvásárolható hozzá, amelynek külön bejárata van a párhuzamos utca irányából. A ház alatt több helyiségből álló pince található.

Amennyiben csak új otthonát keresi, ne riassza el az ingatlan mérete, a melléképületek előbb-utóbb hasznosak lesznek a személyes holmik tárolására. Az ingatlan felújítandó állapotú, korábban a fűtését kályha és konvektor biztosította. Víz és villany természetesen bevezetve. A házak kialakításából adódóan az udvar minden irányból védett, elszeparált a szomszédságtól.

Tardoson minden megtalálható ami a mindennapokhoz szükséges (bolt, orvos, iskola, óvoda, étterem, stb.), túraútvonalak minden irányba, de autóval óvatosan vezetve is 10 perc alatt elérhető Tata, kb 15 perc alatt pedig Tatabánya.

Tekintse meg, az ár alkuképes!

Ingatlan adatai

Irányár:21 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tardos
Irányítószám:2834
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
Fűtés:vegyes tüzelés
  cserépkályha - fa, szén
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram, víz, vízóra
Jellemzők:lift
Állapot kívül:felújítandó
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 600 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Andai Béla
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések