Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Zalaegerszeg - Zala megye

Tégla lakás eladó - Zalaegerszeg - Zala megye

73 000 000 Ft

Zalaegerszeg

HSZ: 3111173 Zala megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 74 m2 Szobák 3
Komoly fantáziával megtervezett, a legapróbb részletekig igényes lakás eladó Zalaegerszeg belvárosában, frekventált, ám mégis csendes helyen.

 

A szigetelt, napkollektoros társasház 2010 körül épült, így már mindjárt a járdáról a lépcsőházba belépve újszerű, barátságos környezet fogad. A harmadik emeletre lifttel is feljuthatunk, ha nincs kedvünk lépcsőzni. A lakás impozáns berendezése, az ötletes helyiségelosztás, a fiatalos színek és minőségi burkolatok azonnal magával ragadják az érkezőket. A lakás központját a hatalmas, fényben úszó amerikai konyhás nappali uralja, egy gyönyörű, óriási márvány kandallóval (ez a csoda természetesen működik is). Az elegáns konyhabútor egyedi készítésű, Bosch nagygépekkel felszerelt. Itt aztán igazán öröm a főzés!

 

A nappaliban a ropogó tűz mellett remek családi-baráti összejöveteleket tarthatunk, s a házigazda sem lesz közben elszeparálva a konyhába. Egyedül itt van tetőablak, minden további helyiségbe minőségi, normál Velux ablakokat építettek. A hangulatot a kandalló tüze mellett az egész lakásban kiépített, központi hi-fi rendszer garantálja, egyedi érzést ébresztve a mennyezetből szóló zene által.

A hálószobák ízlésesen berendezettek, vidám, fiatalos színvilággal, csodaszép diófa parkettával. A tolóajtós gardróbszekrények helytakarékosak, igényesek. Az árnyékolásról minden helyiségben elektromos redőnyök gondoskodnak, a bosszantó bogarakat pedig szúnyogháló tartja távol a lakástól. Ha lehet fokozni a kényelmet és az igényességet, akkor lépjünk be a pompás fürdőszobába mezítláb, a mesés tikfa burkolatra, s merüljünk el a hatalmas sarokkád vizében, vagy tusoljunk le az esőzuhany alatt, természetesen közben zenét hallgatva. Napközben villanyt sem kell kapcsolni itt, mert a tetőbe vágott fénycsövön keresztül természetes fény mellett fürödhetünk. A precíz sminket pedig elkészíthetjük a széles dupla mosdónál, a hatalmas tükör előtt, energiatakarékos led világítás mellett.

 

Az egyik szobából kimehetünk a tágas erkélyre kávézni, olvasgatni vagy egyszerűen élvezni a kilátást.

 

A takaros rendet hivatottak szolgálni a több helyen is kialakított beépített szekrények, pakolásra alkalmas rejtett zugok. A komfortérzetünket tovább fokozza a klíma. A lakáshoz tartozik a társasház zárt udvarában egy gépkocsibeálló, így autónkat is biztonságban tudhatjuk.

 

A társasház a közkedvelt Vizslapark közelében áll, ami Zalaegerszeg egyik legnagyobb zöld közparkja. A területet pár éve megújították, így még több növény, rendezett zöldfelületek és hasznos funkciók várják az ide látogatókat. A sport és szabadidős tevékenységeken túl a parkban a kultúra is helyet kapott, több ponton magyar szobrászművészek szobraival találkozhatunk. A park összességében mintegy 6,5 hektárnyi területű, hosszában végig vezet rajta egy kövezett sétány, amit több másik keresztez, és lényegében három részre tagolódik. Déli fele a pihenést szolgálja a nagy zöld rétekkel, dísznövényes fás területekkel, ahol padokon pihenhetünk, beszélgethetünk, de van itt még egy kisebb játszótér, szabadtéri kondipark, rekortán futókör, elkerített kutyafuttató és egy kutya agility park. A mesterséges kisdombon áll a Címerház emlékmű, ami télen szánkódombként is használható.

 

A környéken pezseg az élet, itt garantáltan senki nem fog unatkozni.

 

A közelben megtalálható élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, játszótér, gyógyszertár, orvosi ügyelet, kórház, vasútállomás. A csendes környék ideális választás azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a nagyvárosi szolgáltatások sokaságának közelségét, de igénylik a feltöltődéshez elengedhetetlen csendet és frissebb levegőt. Ide ugyanis nem hallatszik be a város zaja, zavartalanul lehet napközben is pihenni, dolgozni vagy vizsgákra készülni. A kedves, csendes szomszédok szintén partnerek lesznek a nyugodt mindennapokhoz.

 

Ha megtetszett Önnek ez a fantasztikus lakás, ahova csak be kell húzni a bőröndöket, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Ingatlan adatai

Irányár:73 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Zala megye
Helység:Zalaegerszeg
Irányítószám:8900
Emelet:3. emelet
Alapterület:74 m2
Szobák száma:3
Fűtés:egyéb
  napkollektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2010
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

29 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Zalaegerszeg

52 m2 2
27 200 000 Ft

Eladó tégla lakás

Zalaegerszeg

40 m2 1
45 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Zalaegerszeg

48 m2 2
További hasonló hirdetések