Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XVI.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XVI.kerület - Budapest

420 000 000 Ft

Régi ár: 430 000 000 Ft

XVI.kerület, Kisszentmihály

HSZ: X3111153 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 746 m2 Szobák 8
EL TUDJA KÉPZELNI, HOGY KIÜL A SAJÁT KERTJÉBE BUDAPEST HATÁRAIN BELÜL, ÉS HARAPNI LEHET A LEVEGŐT?

ITT MEGTEHETI.



Eladó a 16. kerületben, Rákosszentmihály-Kisszentmihályon, a kerület legmadárcsicsergősebb utcájában, KÖZVETLENÜL AZ ERDŐ MELLETT, egy 746 m2-es, 3 szintes, NAPPALI + 7 SZOBÁS, 3 fürdőszobás, USZODÁVAL és 7 BEÁLLÁSOS GARÁZZSAL rendelkező, tágas, világos, elegáns családi villa, egy 1414 m2-es, hatalmas, parkosított telken.



A közvetlenül a 2000-es év előtt épült manzárd tetős villa azóta is folyamatosan karbantartott, és több részleges felújításon is átesett. A helyiségek riasztóval és klímával felszereltek, az ablakok műanyag hőszigetelt nyílászárók. A fűtést gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátorokkal.



FÖLDSZINT:

Szép lépcsősor vezet minket a félemelet magasságában elhelyezkedő, pici teraszról nyíló bejárathoz, ahonnan beléphetünk az összesen 312 m2-es földszint tágas fogadóterébe. Itt a bejárat közelében (az épület közepén) helyezkedik el a több, mint 50 m2-es, 315 cm belmagasságú, íves falakkal is határolt, hatalmas ablakokkal rendelkező impozáns nappali, ahol még egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott. A tágasság érzetünket tovább növeli a nappali mellett elhelyezkedő étkező, mely ugyan optikailag kissé elkülönül, de a valóságban egy légtér a nappalival.

A földszinten kapott helyet továbbá 3 szoba, a konyha, egy hatalmas fürdő, melybe egy hidromasszázs sarokkád is be lett építve, egy vendég WC, és a 130 m2-es - a terasz irányába eltolható üvegfallal a rendelkező - uszoda, benne egy 10*4 méteres, fűthető medencével, ami körül kényelmesen elférnek a pihenőágyak, és mindez - a tetőtéri ablakoknak is köszönhetően - extrém módon fényárban úszik. Csodás hangulatot biztosít a 4,65 cm belmagasságú uszoda, amikor nyári hónapokban össze nyitjuk a külső térrel, a terasszal, és azon keresztül a kerttel.

A hatalmas terasz végigfut az uszoda előtt, a nappali előtt, egészen az étkezőig, és bármelyik helyiségből megközelíthető. Egy része a magasra nőtt örökzöldeknek köszönhetően teljesen intim.



EMELET:

A bejárat közelében indul a lépcsősor a 163 m2-es emeletre, ahol a szülői háló található (saját kádas fürdőszobával és saját gardróbbal) és plusz 3 szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy tágas folyosó szakaszon kialakított, rengeteg tárolóhellyel rendelkező másik gardrób.

Mivel ezek a szobák jellemzően több ablakkal is rendelkeznek, így szükség esetén ezen a szinten több kisebb szoba is kialakítható.



PINCE SZINT:

Ez a szint 271 m2-es. Itt kapott helyet egy körülbelül 150 m2-es, természetes fénnyel megvilágított, fűtött teremgarázs, mely 4 autó számára biztosít teljesen szabad kiállást, de a garázsba akár 7 autó is befér. A garázsajtó és a kapu is elektromos.

A majdnem 30 m2-es gépészeti helyiség a mosókonyhának is helyet ad.

...és még van egy majdnem 80 m2-es helyiség, ahol az uszoda gépészete található, és itt még rengeteg-rengeteg helyet találunk a ritkán használt dolgaink tárolására.

A biztonságot tovább növelve, ezeknek a pinceszinti helyiségeknek az ablakain rács is található.



KERT:

A tujákkal, rózsa bokrokkal, stb. tűzdelt kert az automata öntözőrendszer segítségével tud ennyire szép lenni. A kerti sütögetőnek köszönhetően, bármikor élvezhetjük a szabad levegőn sütött-főzött ételek zamatát.

...és a telken még plusz 2 darab kocsi parkolására szolgáló felszíni beálló is rendelkezésünkre áll.



KÖZLEKEDÉS:

Szerencsés az ingatlan elhelyezkedése olyan szempontból is, hogy több útvonalon is el tudunk jutni a belvárosba, azaz van esélyünk elkerülni a dugót. (Az Andrássy út 15 perc alatt elérhető.) Az M0-s távolsága csak néhány perc, de a Ferihegyi repülőtérre is kiérünk 25 perc alatt.

Tömegközlekedés szempontjából a 131, a 175, és a 31-es buszok érhetőek el, de a 931-es éjszakai járattól is haza lehet sétálni egy bő negyedóra alatt.



BOLTOK, SZOLGÁLTATÁSOK:

Élelmiszerbolt, gyógyszertár, pékség, szépségszalonok, stb. 1,5 km-en belül elérhető. De ha szeret kikapcsolódásképp lovagolni, akkor séta távolságon belül lovardát is talál.



Az ingatlan alkalmas több generáció együttélése esetén is.

De nemcsak családi villának, hanem pl. irodának, cégközpontnak, magánklinikának, orvosi rendelőnek is kiváló adottságokkal bír.



Kérés esetén, videót is küldök Önnek.



Ha érdekli, akkor hívjon akár az esti órákban, vagy akár a hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:420 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XVI.kerület, Kisszentmihály
Városrész:Kisszentmihály
Irányítószám:1161
Alapterület:746 m2
Szobák száma:8
  kazán
Ingatlan állapota:felújított normál
Szintek száma:3
Közművek:villany, csatorna, gáz, vezetékes telefon, kábeltv
Extrák:hőszigetelés, klíma
Építés éve:2000
Telek terület:1 414 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Barsi Judit
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

144 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVI.kerület

214 m2 8
149 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVI.kerület

205 m2 7
129 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVI.kerület

150 m2 4
További hasonló hirdetések