Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

34 990 000 Ft

VII.kerület

HSZ: 3105248 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 38 m2 Szobák 1
Eladó a VII. kerület központi részén az Astoriánál, egy 3 emeletes lift nélküli tégla társasház 2. emeletén, egy 38m2-es, 1 szobás (átalakítható 1,5 szobássá, lásd az átalakítási tervet) DNy-i fekvésű, udvari nézetű, saját vízórával felszerelt, konvektoros fűtéses, közepes állapotú, világos, azonnal költözhető, tehermentes lakás kiváló közlekedésnél.
A ház, amelyben a lakás található az 1900-as évek elején épült hagyományos falazattal polgári stílusban. A ház külső és belső homlokzata jó állapotú. A lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk. Innen közelíthető meg a többi helyiség. Jobb kéz felől a kádas kialakítású fürdőszoba és WC nyílik. A fürdőszoba ablakos így könnyen szellőztethető. A fürdőszobával szemben a konyha található. A konyha szintén ablakos így világos. A konyha mérete lehetővé teszi egy étkezőasztal elhelyezését is. Az előszoba végéből nyílik a lakás legnagyobb helyisége a szoba. A szoba a kettő ablaknak és a fekvésének köszönhetően nagyon világos. A lakás belmagasságát kihasználva egy kisebb galériával növelték az életteret. A lakás könnyedén 1,5 szobássá alakítható a későbbiekben, ha még egy lakótérre lenne szükség. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Kiváló választás azoknak, akiknek fontos a központi elhelyezkedés, de mégis csendes lakásra vágynak. Jöjjön el nézze meg, és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés-gázkonvektor, meleg víz-hőtárolós villanybojler, burkolat-járólap és fa parketta, amely frissen csiszolva és lakkozva, villany és vízvezeték rendben,a villanyvezeték részlegesen cserélve,ablakok-fa, bejárati ajtó-fa

Környék: Belső-Erzsébetváros
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak.

Közlekedés:
Busz: 5,7,8E, 9,15, 107,133E
Villamos: 47,48,49,
Trolibusz:72
Metró: M2 Astoria, M1-M3-Deák Ferenc tér (hivatkozási szám: M105855)

Ingatlan adatai

Irányár:34 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VII.kerület
Irányítószám:1073
Emelet:2. emelet
Alapterület:38 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:átlagos
Építés éve:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth György
Eliteduo ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

132 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

95 m2 4
125 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

105 m2 3
34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

47 m2 1
További hasonló hirdetések