Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Házrész eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

Házrész eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

115 000 000 Ft

Győr

HSZ: 3100310 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 241 m2 Szobák 8
Akár több generáció együttélésére, akár befektetésnek is ideális!

Győr-Révfalu és Kisbácsa határán eladó egy 2006-ban épült kétlakásos társasházban található külön bejárattal rendelkező 241 nm-es ingatlan. A telek alapterülete 691 nm.

Az ingatlan felújításon és átalakításon esett át, amely során 1 nagyobb és 4 kisebb lakrész került kialakításra. A nagyobb 65 nm-es lakrészben az alsó szinten nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, a felső szinten 3 szoba és egy fürdőszoba található. A külön megközelíthető 4 kisebb lakrészben új konyhabútorral felszerelt konyha-étkező, szoba, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A 4 kisebb lakrészben a burkolatok cseréjére is sor került. A szuterén szint 33 nm-es, ahol fürdőszoba is található.

Az épület hőszigetelt, a műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan riasztóval védett. Fűtés gázkazánnal megoldott, de alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán is van, a hőleadók radiátorok. Az ingatlan energia kiszolgálását 8,5 kW-os napelem rendszer biztosítja. 2024 év elején a 65 nm-es lakrészben 3 db klíma, minden kisebb lakrészekben 1 db klíma került felszerelésre. Parkolásra az udvaron és az utcán van lehetőség.

Az ingatlan közelében buszmegálló, boltok, posta található. Belváros és az egyetem is autóval, buszközlekedéssel könnyen elérhető, az elkerülő is pár perc távolságra van.

Akár több generáció zavartalan együttélésére akár befektetésnek kiváló lehetőség.

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.
Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Ingatlan adatai

Irányár:115 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Győr
Irányítószám:9029
Alapterület:241 m2
Szobák száma:8
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Közművek:ipari áram, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Szerkezet:tégla
Telek terület:691 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Neizer Éva
Trendi Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések