Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

203 000 000 Ft

XI.kerület

HSZ: 3084283 Facsemete utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 131 m2 Szobák 5
-103 nm + 56 nm terasz!

-luxus

-penthouse

-vásárolható garázs és tároló
 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az egyik legvonzóbb jellemzője Madárhegynek a csendes, nyugodt környezet, amely ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az itt található számos park és erdős terület kiváló lehetőséget kínál a természet közelségének élvezésére, és a friss levegőn való kikapcsolódásra.
Ezen kívül számos busz- és villamosjárat is elérhető a közelben, amelyekkel egyszerűen és gyorsan elérhetők a város különböző pontjai.
A szórakozás és a kikapcsolódás szempontjából az ingatlan közelében számos lehetőség áll a lakók rendelkezésére. A közeli Bartók Béla úton található számos étterem, kávézó és bár, amelyek kiváló ételeket, italokat és hangulatos atmoszférát kínálnak. A közelben található Budai Vár és a Gellért-hegy is ideális célpont lehet egy kellemes sétához vagy kiránduláshoz.
A természeti környezet és a friss levegő szerelmeseinek szintén számos lehetőség áll rendelkezésre. A Normafa és a Svábhegy mindössze néhány kilométerre találhatóak az ingatlantól, és kiváló lehetőséget kínálnak egy kellemes séta vagy egy aktívabb kirándulás számára. Az ingatlan közelében található Duna-part pedig szintén ideális célpont lehet a szabadidős tevékenységek szerelmeseinek.


 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Ez a 2012-es építésű 4 lakásos társasház egy gyönyörű, zöldövezeti környezetben található. Az épületet egy közös, gondozott kert veszi körül, amely ideális lehetőséget nyújt a lakók számára a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az épületben teremgarázs és tárolók is találhatók, amelyek kényelmes parkolást és tárolási lehetőséget biztosítanak a lakóknak. Az összeszokott, csendes lakóközösség szintén hozzájárul a kellemes otthoni légkörhöz. A közös költség magában foglalja a gondnok, kertész és takarító szolgáltatásokat, valamint a felújítási alapot is, amely biztosítja, hogy az épület mindig a legjobb állapotban legyen.
A ház pénzügyei teljes mértékben rendezettek, jelenleg is fut egy 8 éves lakáskassza, ami 2024-ben jár le.
 

LAKÁS JELLEMZŐI:

Madárhegy  legközkedveltebb részén található ez a fantasztikusan világos penthouse lakás, mely délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap napfényben úszik. Az egyedülálló lakás kettő hatalmas terasszal rendelkezik ezáltal  gyönyörű  kilátás nyílik a környező zöldövezetre.
A lakás tágas nappalija és étkezője az amerikai konyhával együtt a lakás központi helyisége,melyet egy fatüzelésű kandalló és egy bárpult tesz még hangulatosabbá. A lakás összes helyiségének (leszámítva a fürdőszobát és a külön WC-t) burkolata eredeti diófa parketta. A rendkívül világos nappali-étkező-konyha letisztult stílusába jól illeszkednek a prémium kategóriás beépített bútorok és a legmodernebb háztartási gépek. Valamennyi nyílászárón távirányítóval vezérelhető motoros redőny, valamint szúnyogháló található.

Pontos méretek:
3 hálószoba (14, 12 és 9 nm)
•nappali + étkező + konyha (40 nm)
•fürdőszoba (11 nm: sarokkád, épített zuhanyzó, wc és dupla mosdó)
•gardrób szoba (7 nm)
•külön wc (1,5 nm)
•kamra (1,5 nm)
•közlekedő (6 nm)



MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Ez a lakás kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, amelyek a komfortos és gazdaságos lakhatást biztosítják. Az épület 2012-ben épült, amelynek során klímaberendezések és redőnyök lettek felszerelve. A lakásban gázcirkó fűtés van, így az energiafogyasztás szabályozása hatékony és gazdaságos. A szeparált konyha teljesen beépített és gépesített, a másodlagos hűtés-fűtést pedig egy saját split klíma látja el. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is található, amelyek segítenek megvédeni a lakást a kellemetlen időjárási viszonyoktól és a rovaroktól. Az ingatlan rendelkezik CC energetikai tanúsítvánnyal is, ami további biztosítékot jelent az energiatakarékosságra és a fenntarthatóságra.

PARKOLÁS ÉS TÁROLÁSI LEHETŐSÉG:
A ház alagsorában (utca szint felett) található egy teljesen zárt 7 állásos teremgarázs, melyből 2 darab  a lakáshoz tartozik. Ezek kötelezően megvásárolandók 10 MFt/beállóhely áron. A lakáshoz tartozik még egy 12 nm-es tároló (garázsból nyílik), melynek megvásárlása szintén kötelező mindössze 12 m forintért.
A garázsból zárt lépcsőházon keresztül lehet elérni a lakószinteket, így nagyon kényelmes parkolási lehetőséget nyújt.
A teljes vételár (lakás + 2 db parkoló + tároló) 235 MFt


Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:203 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1112
Cím:Facsemete utca
Emelet:2. emelet
Alapterület:131 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz cirkó
Energetikai besorolás C
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2012
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Olivér
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

80 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

50 m2 2
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

62 m2 2
130 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

111 m2 4
További hasonló hirdetések