Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Házrész eladó - Balatonboglár - Somogy megye

Házrész eladó - Balatonboglár - Somogy megye

51 900 000 Ft

Balatonboglár

HSZ: 3073362 Somogy megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 54 m2 Szobák 3
Egy új gyöngyszem a kínálatunkból! Balatonboglár kedvelt helyén, a Jankovich telepen kínáljuk eladásra ezt a 54 négyzetméteres, kétszintes nyaralót,egy varázslatos 360 négyzetméteres telken, a vízpart közelében, a szabad strandtól mintegy kettőszáz méterre. A 2000-es évek elején téglából épült, azóta is rendszeresen karban tartott épületrészben , alsó szinten egy nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba, közlekedő, az emeleten kettő szoba, fürdőszoba és közlekedő található. Az udvar részben térkövezett, parkosított, árnyékos fák alatt kiülő, kerti bútor, szabadtéri sütögető és egy tároló teszi praktikussá. A Balaton part pár perc alatt elérhető, kiépített gyalog és vasúti átkelő teszi biztonságossá a közlekedést. A legszebb boglári strand várja az új tulajdonost. Azonnal birtokba vehető, akár teljes berendezéssel. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:51 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonboglár
Irányítószám:8630
Alapterület:54 m2
Szobák száma:3
Fűtés:egyéb
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Szintek száma:2
Közművek:villany, csatorna
Extrák:redőny
Telek terület:360 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések