Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

72 900 000 Ft

XIII.kerület

HSZ: 3068228 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 74 m2 Szobák 3
Központi, mégis csendes, 3 szobás lakást keres? Megtalálta a tökéletes választást!

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Budapest XIII. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Lehel piac szomszédságában, a belvárostól nem messze található az ingatlan. A 3-as metró közelsége miatt, mind Budapest külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben található több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint a Westend bevásárlóközpont, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A liftes tégla épület külső homlokzata és a belső lépcsőháza egyaránt jó állapotú, lakóközössége tisztaság és rendszerető emberekből áll, ez látszik is az épületbe lépve. A régóta meglévő közös képviseletnek köszönhetően folyamatosak a felújítások. A ház külső hőszigetelése és a homlokzat rendbetétele most fejeződött be, így a jövőben a lakás még energiahatékonyabban lesz üzemeltethető. Az EON irodaházának közelsége szintén pozitív hatással van a közvetlen környezetre, hiszen a ház zöld hátsó kertjét ők gondozzák rendszeresen.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A keleti-nyugati tájolású, tulajdoni lapon 72 nm-es, 3 szobás lakás a ház első emeletén helyezkedik el, mely gyalog és lifttel is megközelíthető. Az ingatlan állapota felújítottnak mondható, hiszen 2016 óta több szakaszban felújításon ment keresztül, mely magában foglalta a konyha és fürdő teljes felújítását, a fűtés Mika kazánra cserélését, a nyílászárók cseréjét redőnnyel és szúnyoghálóval, valamint egy kisebb átalakítást az ingatlan elrendezésében.

A lakáshoz tartozik egy 3m2-es tároló is, amely pont elegendő, ahhoz hogy az új lakó a kerékpárt, babakocsit vagy esetleg a szezonális sporteszközöket itt tárolja.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 24.000 Forint, amely tartalmazza a korlátlan vízhasználatot, a csatorna és szemét díját is. Minden egyéb költség mérőóra alapján fizetendő.

PARKOLÁS:
Parkolás utcán, közterületen lehetséges. Lakcímkártya kiváltása után évente 2.000 Forintért lehetséges a környéken. Ezenkívűl mélygarázs hely bérlésére is van lehetőség a környéken lévő új építésű házakban, átlagosan 25-30.000 Forintért/hó.

 





 

Ingatlan adatai

Irányár:72 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIII.kerület
Irányítószám:1133
Emelet:1. emelet
Alapterület:74 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:4
Felújítás éve:2016
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1961
Felújítás éve:2016
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

47 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

40 m2 1+1
42 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

43 m2 1+1
54 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

57 m2 2
További hasonló hirdetések