Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Nyaraló eladó - Zalakaros - Zala megye

Nyaraló eladó - Zalakaros - Zala megye

25 000 000 Ft

Zalakaros

HSZ: 3062710 Zala megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 65 m2 Szobák 2+2
Zalakaroson eladásra kínálom egy ikerház felét, mely saját helyrajzi számmal rendelkezik!
Első sorban olyan személyeknek ajánlom, akik szeretik a vidéki környezetet, a nagyváros zajától elszakadva szeretnének egy nyugodt helyen, friss levegővel teli udvarban kipihenni a hétköznapok fáradalmait! Az ingatlanon belül 3 szoba különíthető el, melyből az egyik tetőtéri és erkéllyel is rendelkezik. Az hátsó udvaron található melléképület alsó része tároló funkciót lát el, mely felett mindenki gyermekkori álma köszön vissza, egy igazi kis fa bunker. A telek hátsó része egy filmbe illő lankás zöld övezet, melyet például hobbi íjászkodásra kivállóan lehetne használni. A kellően fényes előtér egy kiváló napindító helyszín lehet! Képzelje csak el, milyen felemelő lenne itt elfogyasztani a reggeli kávét! Ahogy azt a fotók is mutatják, a felújítás elkezdődött ugyan, de ezt már az új tulajdonos fejezheti be saját ízlésének megfelelően. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt műanyag, a fürdőszoba teljes egészében megújult, a konyha újra lett burkolva és be is lett rendezve, valamint az utcafronti szoba is majdnem teljes egészében el lett készítve. Itt a laminált padló alá vezérelt fűtőfilm került beépítésre. Az elektromos hálózat szintén ki lett cserélve, hűtő-fűtő klímának a vezetékelése elő van készítve, az új villanyóra szekrény is bekerült. A környék rendkívül csendes és barátságos, könnyen megközelíthető. 1/1 tulajdon, per, teher és igénymentes.
Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja!

Ingatlan adatai

Irányár:25 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Zala megye
Helység:Zalakaros
Irányítószám:8749
Alapterület:65 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:2
Fűtés:egyéb
  kandalló
Energetikai besorolás G
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:építés alatt
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1985
Állapot kívül:építés alatt
Szerkezet:tégla
Telek terület:689 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Harangozó Erik
Otthon Manager


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

1 572 000 000 Ft

Eladó nyaraló

Zalakaros

2650 m2 44
29 468 250 Ft

Eladó nyaraló

Zalakaros

50 m2 3
24 949 785 Ft

Eladó nyaraló

Zalakaros

35 m2 3
További hasonló hirdetések