Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - III.kerület - Budapest

145 000 000 Ft

III.kerület, Csillaghegy

HSZ: 3058038 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 78 m2 Szobák 3
Kedves érdeklődő!

Egy új, modern és exkluzív Örökpanorámás lakóingatlant kínálunk eladásra Budapest 03. kerületében, a Rókahegyi úton. Az alapterület 78 nm, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 9 nm-es terasszal, és 200 nm-es kerttel, ahol a család és barátok együtt élvezhetik a napsütést és a kilátást. Ez a lakás az 1 szinten található, viszont az utca szintről az 1. emelet a megközelíthető.
Az ingatlan új építésű, így minden részletre odafigyeltek a tervezés során. Az ingatlan hőszivattyú szerelve, mennyezeti hűtés-fűtés rendszere biztosítja a kényelmes hőmérsékletet, és egy teremgarázsban található garázs férőhely biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, melyet kötelező megvásárolni, ára 6,5 ​​millió. A fronton a telek határon belül további felszíni parkolóhelyek utca kialakítása.
A kivitelező több évtizedes építő múltra tekint vissza, és számos referenciával rendelkezik.

Műszaki tartalom:
-Alapok, szerkezetek monolit vasbeton- pillérek, vasbeton lépcsőház, Homlokzati kitöltő falak Phorotherm 30, Silka, belső lakás elválasztó falak Silka, és pár helyen gipszkarton és gipszbeton lépcsőn.
-Padló aljzatok vasbeton födém, lépés hang gátló szigetelő réteg és aljzatbeton.
-Homlokzat hőszigetelő rendszer hőtechnikai méretezés alapján, melyen nemes vakolat és/vagy burkolat van elhelyezve az építész terv alapján.
-Terasz korlátok nagy részben üveg korlátok sáv vagy pontszerű megfogással.
-Lépcsőház burkolatok, kerámia burkolatok szegéllyel ellátva, külső folyosó, erkély, terasz burkolat, csúszásmentes, fagyálló lapok.
-Lakás bejárati ajtó, biztonsági több ponton záródó, hanggátló beltéri bejárati ajtók, a beruházó által választott egységes színben.
-Belső PCL felülettel, féle alapszínből ajtók még egy kivitelezési idő megengedi, úgy akár egyéb színek-formák kérése esetén esetlegesen felmerülő megfizetése mellett, egyeztetett ajánlat alapján.
-Külső nyílászárók, 3 rétegű üvegezésű, 5-7 kamrás, külső antrcit szín, belső fehér szín (K=1,0 W/m2k)
-Belső hideg és meleg burkolatok a Beruházó által megjelölt forgalmazónál megtekinthetők, a választás határidőre történik, minimum 4 féle alap szín-minta kerül bemutatásra. A forgalmazótól egyéb más termék is kiválasztható, esetlegesen felára előre egyeztetve, megküldött árajánlat alapján kerülhet elfogadásra. A fürdőszoba hideg burkolatok 2-2,2 m magasságig a külön wc helyiség 1,2 -1,4 magasságig kerül burkolásra I.oszt. minőségben. Meleg burkolatok, Egger vagy Kaindl tipusú vagy ezekkel megegyező minőségű termékek beépítésre, 30-33 kopásállósággal. hozzá tartozó szegővel I. oszt. minőségben.
-Csaptelepek Grohe, Hans Grohe, Klud, vagy vele azonos minőségű termékek beszerelésre.
Szanitterek, Ravak, M-acryl akryl kád vagy épített zuhanytálca választott lakásnak megfelelő mérettel, vagy azonos minőségű termék kerül beépítésre. Wc konzolos, Roca, Duravit vagy ezekkel megegyező minőségű termékek beépítésre.
A helyiségek festése glettelt falfelületre, kétszeri diszperziós felfestés fehér színben.
-Elektromos hálózat, Magyarországon érvényes szabvány szerint villamos terv készül, mely tartalmazza a szerelvények számát és elhelyezkedését. Minden helyiségben konnektor csatlakozók, nappaliban és szobákban lehetőség szerint Tv – internet kiállás. Minden lakás saját villanyórával rendelkezik, 3x16 A energiaellátással készül. Szerelvények márkája Legrand vagy Schneider vagy ehhez megfelelő minőségű egyéb márkájú dugaszaló aljzatok és kapcsolók beépítésre.Riasztó rendszer alapcsövezése. Audiovizuális kaputelefon felcsengetési és ajtónyitási funkcióval.
Egyéb:
-Mosógép csatlakozás kiépítése: elektromos víz ill. csatorna csatlakozási ponttal.
-Mosogató elektromos csatlakozás kiépítése, hideg és meleg víz ill. csatorna csatlakozási ponttal
-Mosogatógép elektromos csatlakozási kiépítése víz, csatorna csatlakozási ponttal
-Az elektromos tűzhely és páraelszívó csatlakozási pontjainak kiépítése. (A tűzhely és sütő csak elektromos üzemű lehet!) Az épületbe gáz nem kerül bevezetésre
-Fűtő-, hűtő- berendezések (ezen berendezések típusa nem változtatható)
A lakásokban felületfűtés kerül kialakításra-mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés a vizes blokkokban (wc és fürdő) ), továbbá a fürdőszobában törölközőszárító radiátorral. A fogyasztás hőmennyiségmérővel történik. Thermosztáttal irányítható a hőmérséklet.
-Okosotthon rendszer rádióhullámos technológiával kommunikáló, igény szerint bővíthető rendszer. Az egyedi konfiguráláshoz, programozáshoz, és az eszközök távirányításához személyi számítógép, illetve okostelefon vagy tablet, valamint internet kapcsolat szükséges ezek biztosítása a tulajdonos feladata.
Hideg burkolatok 8.000.-Ft / nm
Parketta 6.000.-Ft / nm

Az ingatlan környéke felkapott és csendes, így ideális választás családoknak. A közlekedési lehetőségek kiválóak az autóval közlekedőknek, könnyen elérhető az M0-s és M5-ös autópálya, valamint a környéken több buszjárat is közlekedik. A környéken számos park és zöld terület található, így a természet közelsége mindig adott.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretnél többet megtudni erről az exkluzív ingatlanról, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel kapcsolatban.

Ingatlan adatai

Irányár:145 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:III.kerület, Csillaghegy
Városrész:Csillaghegy
Irányítószám:1038
Alapterület:78 m2
Szobák száma:3
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:panoráma
Építés éve:2023
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy Zoltán
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

84 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

100 m2 4
54 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

104 m2 3
200 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

III.kerület

300 m2 10
További hasonló hirdetések