Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Panel lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

46 900 000 Ft

Székesfehérvár, Belváros

HSZ: 3057147 Fejér megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 53 m2 Szobák 2
Egyéni igény szerint kialakított lakást keres?
Szereti a fát mint anyagot, a minőségi burkolatot?

Székesfehérváron, a Belvárostól néhány perc sétára hangulatos, kb. 10 éve 100%-ban felújításra került, 53 nm-es, 9. emeleti panellakás eladó (a lakás komplett lakberendezési terv alapján újult meg, modernizált megoldásokkal, kiemelt figyelemmel az energia megtakarításra).
Az erkélyről városias jellegű kilátás nyílik, az épületet fá részek határolják körben.

A lakás kialakítása:

- padló: a lakás teljes egészében járólappal burkolva (magas minőségű olasz és spanyol lapok
- falburkolat:
o fürdőszoba, wc és konyha teljes fali csempézéssel, díszberakásokkal és díszcsíkokkal szinte teljesen mennyezetig
o szobák és előszoba: olasz exkluzív lambéria a padlótól a mennyezetig (100% préselt fa 0,9mm vastag, erezetes mintával, extra keménységű és vastag lapok, falszerkezete 5 cm-es kemény párnafa 30 cm-enként, mélységi betonfuratokkal rögzítve;
Azon felül, hogy a látvány magas esztétikai élményt nyújt, kiemelt hő- és hangszigetelést biztosít.
A burkolatot német szakemberek készítették, nagy szakmai tudással, mely alapján a burkolat rakásolása a külső nyílászárók irányába történt, amennyiben azok cseréje esetén optimális irányból bontható és visszaszerelhető; a burkolat későbbi javításokhoz is optimális kialakítású, például festésnél vagy padlózat cserénél a lambéria alsó és felső záró lécei könnyedén leszerelhetők, majd visszaszerelhetők, így a munkálatokat megkönnyíti; a burkolat masszív beépítésének és anyagának köszönhetően a falfelület jó teherbírású, könnyen szerelhető. (a nappaliban a burkolat alatt „rejtett” huzalozással lett kábelezve az 5 pontos házi mozi rendszer)
Hőszigetelés szempontjából (kiegészülve a társasház külső, homlokzati szigetelésével) rendkívül jó megoldást jelent. Télen nagyon meleg a lakás, napi többszöri szellőztetés mellett is eléri a 28 fokot a hőmérséklet maximumra állítva a radiátorok szabályzóit (természetesen ez a radiátor hőszabályzójával csökkenthető). Nyáron is hűvösebbet tart, az alapcélban megvalósult járólap burkolattal kifejezetten kellemes a lakásban való lét, hőszigetelés ebben az időszakban is jelentős a belső-külső szigetelés miatt.
- fűtőtestek: a lakás helyiségeiben optimális elhelyezkedéssel lapradiátorok működnek, ezzel is biztosítva a nagyobb hőleadást, meleget. A fürdőszobába egy padlótól szinte mennyezetig érő nagy törölközőtartós radiátor fűt.
- nyílászárók:
o külső: minőségi német hő- és hangszigetelésű ablakok és erkélyajtók (a hagyományos ablak + 1 ajtó helyett 3 db teli ajtó került beépítésre), mindegyik nyíló és bukó.
A bejárati ajtó 5 pontos zárrendszerű.

Redőnyök: a lakás külső nyílászárói hőszigetelésű alumínium redőnyökkel vannak felszerelve.

Szúnyoghálók: a konyhában mindkét ablak szúnyoghálós (akasztós, alulról felülre működtethető), a hálóban a kisebbik ablak, az erkélyen az egyik ajtó felszerelt.
o belső: a komplett felújítás során a mellékhelyiségek ajtói is cserére kerültek, a lakás stílusához illeszkedően natúr tömör fenyőfa ajtók kerültek beépítésre; a szobai részeken ajtók helyett – szintén a stílushoz igazodva – bambusz ajtórolókat szereltünk fel, melyek nagyon mutatósak, felülről alulra leengedhetők szeparálás esetén,
- villanyhálózat: a komplett felújítás részeként a teljes belső hálózat kábelezése cserélve lett, a megszakítók és a felszerelés is, minőségi kábelezéssel, újrahúzással. A hálózat felhasználóbarát újraalakítása megtörtént, melynek eredményeként a kábelek nagy része a burkolat alatt került elvezetésre (fontos cél volt a minél nagyobb vezeték láthatósága nélküli kialakítás), nagyobb áramfelvételi pontokon ésszerű mennyiségű dugalj és aljzat került beépítésre.
Kapcsolók, dugaljak: elegáns, a lakás stílusához illő és minőségi (homok arany színű) Legrand termékek.
- beépített extra berendezések:
o előszobabútor: az előszoba hosszanti oldala egyedi méret és tartalom szerinti szekrénysor (60 cm mélységgel, akasztós kihúzhatós rendszerrel), mely a burkolathoz illeszkedően, süllyesztett beépítéssel került beszerelésre, mely nagy pakolófelületekkel rendelkezik
o vízóra tároló: a régi kialakítás helyett a lambéria falazat került beépítésre, a vízórákhoz való hozzáférést egy – a szolgáltató által véleményezett és jóváhagyott méret alapján – a konyhabútor színével azonos kis ajtó felszerelésével oldottuk meg,
o téli-nyári pakolószekrény: az előszobát és a konyhát összekötő folyosó teteje egyedi anyagból – mindkét oldal nyithatósági / pakolási kialakítással – szekrényajtókkal beépítésre került, melynek pakolófelülete nagy és jól kihasználható,
o fürdőszoba: 90 x 90 cm-es íves tusoló sarok lett beépítve a fürdőkád helyett; a vizesblokk beszerelésnél teljesen új és nagy csövekre és tartozékokra lett cserélve, 10 cm-es – alsó elvezetésű vízrendszerrel – megemelt részen kialakítva, ízléses csempézéssel és díszkő kirakással,
o 5 pontos házimozi szett bemeneti aljzat és kábelek: a nappali tévésarok részén külön beépítésre kerültek komolyabb házimozi hangfal bemeneti aljzat, valamint a felújítás előtt megtörtént a helyiség optimális hangtechnikai bemérése, ennek megfelelően a házimozi típusának kiválasztása, a hangfalainak bemérési pontjain a burkolat alatt elvezetésre és kivezetésre került a 4 hangfal vezetéke – arany-réz keverékű speciális anyagból. A vezetékek a házimozi hangzásához a legjobb minőségűek, a térben optimalizáltak,
o erkély: a külső lemezlap elé 5 cm-es Eatong falat építettünk (a zártabbá, higiénikusabbá tétel miatt), a fal és a korlát statikailag optimális tartást biztosít az utána beépített alumínium keretes 3 egyenlő osztású redőnynek. A külső vízelvezető lemezlap is újra lett cserélve. Az oldalfalaknál is Eatonggal építettük be a nyitott részt, azonban egy szellőző rést meghagytunk. Az elvégzett újítással már megvalósult az erkély nagyobb kihasználhatósága, külön árnyékolást, hőszigetelést kapott 3 külön sávú alumínium redőny beépítésével,
o beépített mozgás- és nyitásérzékelős riasztórendszer: a bejárati ajtó nyitásérzékelővel, a nappali infra mozgásérzékelővel van felszerelve, melynek irányító és vezérlő panele a bejárai ajtó mellett helyezkedik el.
o konyhabútor: egyedi igények és ízlés alapján, optimális térkihasználás alapján került megtervezésre. Jelenleg pultszerű kialakításban van használva, de átalakítható (kiszerelhető pult) igény esetén. A rakodóterek maximált kihasználhatóság mellett kerültek kivitelezésre, a bútor 2 külön terület megvilágítására alkalmas módon tartalmaz lámpákat (külön és együtt is kapcsolható). A bútorban több helyen kerültek dugaljak beépítésre a könnyed és kézre eső eszközhasználathoz, amivel a vezetékek láthatatlanságát is megoldottuk. A konyhabútor mélyfúrt falraszereléssel rögzített, valamint lábakon álló elemekből áll. Színben, stílusban jól illik a lakás egységéhez, a használt anyagok a legjobb kategóriában készültek. A konyha – a bútorzat mögött is – minden falon teljesen csempézett, szinte plafonig. A konyhai kiegészítő eszközök nagy részét fali krómtartók és tárolók felszerelésével oldottuk meg.
A konyhabútorban beépített villanysütő (grillezős, 9 funkciós, digitális kijelzős, időzítős), villanyfőző lap van (4 tányéros különböző méretekben, gyerekzáras); a főzőlap fölött aktív szénszűrős szagelszívó van beépítve.

A társasház 2010-ben átesett a panelprogramon, melynek keretében az épületet szigetelték és a nyílászáróit cserélték. Az ingatlanhoz tároló is tartozik, a közben boltok, iskola, óvoda, bölcsőde, stb. található. A közlekedés szintén kiváló, minden könnyen és gyorsan elérhető akár gyalog is.

Irányár: 46,9 M Ft.

Ingatlan adatai

Irányár:46 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:8000
Alapterület:53 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Ingatlan állapota:
Kilátás:panoráma
Építés éve:1981
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Melinda
Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

27 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Székesfehérvár

41 m2 1
39 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Székesfehérvár

56 m2 3
38 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Székesfehérvár

62 m2 3
További hasonló hirdetések