Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Nyaraló eladó - Balatonalmádi - Veszprém megye

Nyaraló eladó - Balatonalmádi - Veszprém megye

80 000 000 Ft

Balatonalmádi

HSZ: 3038490 Veszprém megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 44 m2 Szobák 1+1
     Az 540 m2-es telekrésszel rendelkező ingatlan társasházi lakásként szerepel. A TÉGLÁBÓL épült házon KICSERÉLTÉK A KOMPLETT TETŐSZERKEZETET ÉS CSERÉPBORÍTÁST. A 44 m hasznos alapterületű házba 3 lépcsőfok után egy tágas, rendkívül világos előtéren keresztül juthatunk be. Tovább haladva a konyha-étkezőbe érünk. Innen balra nyílik a valóban TÁGAS NAGYSZOBA, melyből elérhető a hálószoba. A konyhából a fürdőszobába léphetünk be. A lakás fűtését kályhával oldották meg. Elektromos áram 32A-32A nappali és kedvezményes „éjszakai” áram egyaránt rendelkezésre áll. GÁZCSONK a telken belül van. Az előtér, konyha fürdő járólap padló borítást kapott, a szobákat parkettával burkolták.

        Az udvarban egy 10 m2-es egykori nyári konyha tartozik még az ingatlanhoz. Itt egy külön WC és az egylégterű szoba lett kialakítva, mely a maga 9 m2-ével kiválóan alkalmas önálló lakórészkénti használatra. Ebbe az épületbe egy fedett, 20 m2-es tágas teraszon keresztül léphetünk be, mely remek helye lehet akár nagyobb társaság számára is a beszélgetésekhez, kinti étkezésekhez, pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

       A GONDOZOTT UDVART virágok, gyümölcsfák, örökzöldek, kisebb szőlőlugas teszik hangulatosabbá, barátságosabbá. Az udvarban egy téglából épült, garázs méretű MELLÉKÉPÜLET segít a szerszámok, kerti eszközök és egyéb dolgok tárolásában. STRAND 100 m-re található, VITORLÁSKIKÖTŐ 20 méterre, vasútállomás 100 méterre elérhető. Az ingatlan KITŰNŐ VÁLASZTÁS nyaralónak, befektetési célnak, kiadó szálláshelynek, állandó ottlakásra egyaránt.

  NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=MgF6VDUsYLM

  HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a KIKÖTŐTŐL, STRANDTÓL PÁR LÉPÉSRE található ingatlan!

Ingatlan adatai

Irányár:80 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonalmádi
Irányítószám:8220
Alapterület:44 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:egyéb
  kandalló
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:540 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések