Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Ajka - Veszprém megye

Ikerház eladó - Ajka - Veszprém megye

89 990 000 Ft

Ajka

HSZ: 3012161 Tálas utca Veszprém megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 136 m2 Szobák 5
   A földszint + tetőtér kialakítású, „BB” energetikai besorolású házban RENDKÍVÜL VILÁGOS, VALÓBAN TÁGAS HELYISÉGEKET találunk. A földszinten egy gépészeti helyiség, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy kényelmes méretű hálószoba és egy konyha-étkező-nappali lett kialakítva, mely utóbbi egy légtérben helyezkedik el. A lakóház TÉRKŐVEL BURKOLT KOCSIBEJÁRÓN keresztül közelíthető meg. A bejárat közvetlenül a három oldalról zárt, FEDETT, TÉRKŐVEL BURKOLT AUTÓ BEÁLLÓ mellet helyezkedik el. A kocsibeálló könnyen zárt garázzsá alakítható. A BEJÁRAT szintén FEDETT, tehát a kocsibeállóból eső esetén is „száraz lábbal” juthatunk a házba.

   Belépve, balra a sarokban a gépészeti helyiséget találjuk, mellette a zuhanyzós, ABLAKKAL ELLÁTOTT FÜRDŐSZOBA van. A bejárattól jobbra a tetőtérbe vezető lépcső, valamint a konyha-étkező-nappali kapott helyet. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a 22 m2-es, TÉRKŐVEL BURKOLT, TÁGAS, FEDETT TERASZRA. Innen érhető el a SAJÁT, ZÁRT 90 m2-es füvesített KERT. A nappaliból NAGY TOLÓAJTÓN keresztül juthatunk ki a teraszra. A nappaliból nyílik a földszinti, jól bútorozható, világos hálószoba is. Innen szintén NAGY ÉS SZÉLES ERKÉLYAJTÓN keresztül léphetünk ki a teraszra.

    A tetőtérbe felérve jobbra találjuk a külön WC-t, mellette pedig a TÉNYLEG TÁGAS, VILÁGOS FÜRDŐSZOBÁT, ahol mind a mosógép, szárítógép, zuhanyzó, fürdőkád, dupla mosdó mind kényelmesen elfér. A lépcsőtől balra egymás mellett KÉT HÁLÓSZOBÁT alakítottak ki, melyek a tetőablakoknak köszönhetően IGAZÁN VILÁGOSAK. A hálószobák mindegyike egy TÁGAS ELŐTÉRBŐL nyílik, melyből akár még egy szobát lehet kialakítani. A harmadik hálószoba - a maga 25 m2-ével - egy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÉNYLEG TÁGAS, KIVÁLÓAN BÚTOROZHATÓ helyiség. A tetőtéri rész szinte teljes egészében hasznos alapterület, hiszen a tető felőli oldalfalak 1,5 m magasak, így a ház 136 m2-es bruttó lakóterülete mindössze 120 m2-es hasznos lakóterületté csökken.

    A ház FŰTÉSÉT ÉS MELEGVÍZ ellátását Panasonic Aquarea All in One HŐSZIVATTYÚS PADLÓFŰTÉS biztosítja, melyet „H” tarifás mérőórával láttak el. Ennek köszönhetően az ÉVES FŰTÉSKÖLTSÉG NAGYON ALACSONY, csupán 70-80 000,- forint. Ezáltal agy nagyon alacsony rezsivel rendelkező, modern házról beszélhetünk. Az ablakok 3 RÉTEGŰ HŐSZIGETELT ÜVEGEZÉSŰ, színezett műanyag ablakok, alumínium párkánnyal ellátva. A tetőablakok szintén 3 rétegű üvegezéssel ellátott, VELUX ablakok. A falazat Leiertherm 30 N+F falazóelem, külső 15 cm-es Nikecell hőszigeteléssel ellátva. A tetőszigetelés 260 mm ISOVER ORSIK táblás kőzetgyapot hőszigetelés. A válaszfalak 12,5 cm-es hő és hangszigetelt könnyűszerkezetes falak.

      A lakóház emelt fűtés szerkezetkész állapotban van, burkoláshoz, festéshez előkészítve, jelen állapotban eladó 89 990 000,- forintért. A kulcsrakész befejezést a kivitelező egyeztetés és megegyezés alapján vállalja. A közelben óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek 3-500 méteren belül elérhető. A vásárláshoz CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ!

TELITALÁLAT A JÓ VÉTELHEZ! NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, melyen saroktól sarokig végig nézheti az ingatlant!  https://my.matterport.com/show/?m=v2YW4ZyWDzS

   HÍVJON, hogy Öné legyen ez a MODERN, RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLÓ ikerház!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Ingatlan adatai

Irányár:89 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Veszprém megye
Helység:Ajka
Irányítószám:8400
Cím:Tálas utca
Emelet:Földszint
Alapterület:136 m2
Szobák száma:5
Energetikai besorolás B
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:2022
Szerkezet:tégla
Telek terület:90 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések