Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Mezőgazdasági telek eladó - Badacsonytomaj - Veszprém megye

Mezőgazdasági telek eladó - Badacsonytomaj - Veszprém megye

39 900 000 Ft

Badacsonytomaj

HSZ: 3005061 Veszprém megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 95 m2 Szobák
BADACSONYÖRSÖN CSODÁS TÁJPANORÁMÁS, FELÚJÍTANDÓ PINCE PRÉSHÁZ ELADÓBadacsonyörs külterületén, jól megközelíthető településrészen, az Öreghegy úton kínáljuk eladásra ezt a 2451 m2-es telket, melynek alsó, az úthoz közelebbi részén áll a 95 m2 alapterületű épület. A felső részén erdős természetvédelmi területtel határos telek gyönyörű örökpanorámával rendelkezik a környező Tanúhegyekre.A ház teljeskörű, alapos felújítást igényel, de statikailag stabil. A ház térképszelvényen feltüntetett, ezért az alapterületén belül a felújítása azonnal megkezdhető. Jelenlegi tulajdonosai készítettek átalakítási tervet, melyek látványképei a fotók között megtalálhatóak, és a vételár tartalmazza. A tervek egy belső kétszintes duplakomfortos, tágas és nagy belmagasságú amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobás nyaraló kialakítására vonatkoznak.A házból egy 18,4 m2-es, döngölt talajú kőboltozatos pince nyílik. Az épület 60 cm-es falazata kellemes hőmérsékletet biztosít a nyári forró időszakban.Az enyhén emelkedő 15 m utcafronti szélességű telek a ház mellett 17,5 m-re kiszélesedik.Két helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan:

- külterület, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület 977 m2

- külterület, szőlő és árok 1474 m2Közművek: villany és víz bevezetésre került, csatorna nem érhető el a hegyenElhelyezkedése: a település kizárólag badacsonyörsi ingatlantulajdonosoknak kialakított strandja 2,6 km távolságra van. Egyesületi kártyával látogatható. A kártya ára: 1000 Ft (tanulók, nyugdíjasok) - 2000 Ft (felnőttek) /kártya/szezon. Vasútállomás 1,9 km, a csodálatos Folly arborétum 2,1 km, Badacsony központja, éttermek, hajóállomás 5 km távolságra elérhetőek.Badacsonytomaj a Balaton nyugati medencéjének északi partján fekvő város, a Tanúhegyek legnagyobbikának, a Badacsony hegynek védettségében mediterrán hangulata, éghajlata miatt rendkívül kedvelt település. A hegyen körbefutó borút – hangulatos pincék és borozók sorával várja az ideérkezőket.

A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő rabul ejti az itt élők és az ide érkezők szívét.Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!

Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Ingatlan adatai

Irányár:39 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Badacsonytomaj
Irányítószám:8257
Alapterület:95 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések