Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Lakás eladó - Siófok - Somogy megye

Lakás eladó - Siófok - Somogy megye

121 500 000 Ft

Siófok

HSZ: 3001585 Somogy megye
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 48 m2 Szobák 1+1
Eladásra kínálunk Siófok Aranyparton egy 218 lakásos 9 emeletes közvetlen vízparti társasház hatodik emeletén elhelyezkedő 48 négyzetméter alapterületű nyugati tájolású, a Balatonra teljes panorámás 2008-ban átadott kiváló állapotú lakást.Központi fűtés radiátorokon keresztül, kiegészítésként 2 db egyenként 3.5 Kw-os hűtő fűtő klíma szolgálja az állandó kellemes hőmérsékletet. Előtér, fürdőszoba, konyha, nappali, hálószoba és egy erkély alkotják a helyiségeket. A lakáshoz egy db gépkocsibeálló tartozik. A közös költség mindössze 30000.- ft havonta. Wellness részleg, benne egy 15 méteres medence, gyermek medence, kettő nyolc személyes jakuzzi, kettő szauna, gőzfürdő és egy fitness terem szolgálják a kikapcsolódást. Saját, elkerített stranddal rendelkezik az ingatlan. Portaszolgálat biztosítja a belépést. Akár a teljes igényes berendezéssel megvásárolható, azonnal birtokba vehető. Bővebb információ a megadott telefonszámon. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:121 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:Somogy megye
Helység:Siófok
Irányítószám:8600
Emelet:6. emelet
Alapterület:48 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:házközpontú
Komfort:összkomfort
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Közművek:kábeltv
Extrák:hőszigetelés, kaputelefon, klíma
Építés éve:2008
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

94 395 000 Ft

Eladó lakás

Siófok

106 m2 0
94 395 000 Ft

Eladó lakás

Siófok

106 m2 0
További hasonló hirdetések