Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Nyaraló eladó - Óbarok - Fejér megye

Nyaraló eladó - Óbarok - Fejér megye

26 990 000 Ft

Óbarok

HSZ: 2995862 Fejér megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 45 m2 Szobák 2
Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy gyönyörű örökpanorámás telek nyaralóval.

A telek hátsó része egy igen meredek szintkülönbséggel rendelkező rész,ennek is köszönheti a csodálatos panorámát! Szemben tó,körben erdő és háttérben a hegyek! Ki ne szeretne a felkelő nap fényében erre a látványra ébredni? 

Maga a telek környéke parkosítva van, biztosítva az üde, friss levegőt,  ablakunkból nézhetjük a mókusokat, és a tavat. Az utca minden évszakban mindkét irányból megközelíthető . Igazán csak az itt lakók járnak erre. Ezzel elmondtam azt is, hogy a környék, bár üdülőövezet, mégis aktívan lakott, tehát állandó lakhatásra is alkalmas.  Az elmúlt évben az Orom utcát belterületté nyilvánították tehát egy rövid eljárással az ingatlan belterületbe vonható , amit már több utcabeli meg is tett.  

Az ingatlanon  egy 45 nm-es faház áll, a lakórészben egy nappali,egy főzőfülke,egy fürdőszoba zuhanyzóval valamint a padlásszobába vezető lépcsőből áll. A padlásszoba a hálórész ami bővíthető. Az ingatlan betonozott pincerésszel is rendelkezik,ahol kialakítottak egy kb 20 nm es részt ami több funkciót is elláthat. Az ingatlan vastag beton alappal és sávalappal is ellátott. A pince és bizonyos részek kő és beton a felépítmény pedig fa. A fűtése egy kis kandalló ami a lakott részt igen kevés fával és igen hamar felfűti.

Bevezetve víz és villany a telekre gondozott növényzet és gyümölcsfák. A szennyvíz elvezetés szivárogtatós derítőbe történik.

Nagyegyháza, köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek, az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1 es autópálya lehajtó 1 kilométerre ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van,valamint a szárligeti új lehajtó is csak 3 km.

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

Ingatlan adatai

Irányár:26 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Fejér megye
Helység:Óbarok
Irányítószám:2063
Alapterület:45 m2
Szobák száma:2
Fűtés:egyéb
  kandalló
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:üres
Kilátás:panoráma
Közművek:villany, víz, vízóra, emésztő
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:fa
Telek terület:693 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Görgényi Ferenc
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések