Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

22 900 000 Ft

XIV.kerület, Kiszugló

HSZ: X2989799 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 15 m2 Szobák 1
Kedves Lakásvásárló!

Ha első lakásvásárlásod előtt állsz, vagy épp befektetési céllal keresel egy jó állapotú, csendes környéken található lakást, akkor ez az ingatlan lehet a tökéletes választás számodra!

Az Angol utcai lakásunk Budapest XIV. kerületében, a Kiszugló városrészben található, így központi elhelyezkedése miatt mind a tömegközlekedési, mind az autós közlekedési lehetőségek kiválóak. A lakás egy rendezett kertes társasházban található, ahol a nyugalom és a biztonság garantált.

Az ingatlan állapota nagyon jó, így azonnal beköltözhető, az 1 szobás, galériás lakás pedig nagy belmagassággal rendelkezik, ami tágas és otthonos érzetet kelt. A lakás fűtése gázkonvektorral megoldott, így a fűtésszámlák sem lesznek magasak. A lakásban a nyílászárók cseréje megtörtént, a szobában parketta van, a konyha és a fürdőszoba járólapos, a falak új tisztasági festést is kaptak.

Az ingatlan alapterülete 15 nm, de a galériás kialakításnak köszönhetően a lakás több helyiséggel is rendelkezik. A fürdőszoba modern és praktikus, így a mindennapi használat során kényelmes és kellemes érzetet nyújt.

A lakáshoz jár egy tároló is, valamint az udvarban parkolni is lehet, havi 2000Ft-ért. Közös költség: 7200Ft.

A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától, ugyanakkor központi elhelyezkedés miatt semmilyen szolgáltatás nem hiányzik. A lakáshoz jár egy rendezett kert is, így a lakók bármikor élvezhetik a természet közelségét.

Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen minden kérdésre készséggel válaszolunk, és segítünk a lakás megvásárlásában.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és vedd meg most ezt a csodás lakást, hogy otthonodban érezhesd magad a szíved városában, Budapestben!

A lakáshoz kulcsom van, így rugalmasan megtekinthető!
a szíved városában, Budapestben!

Ingatlan adatai

Irányár:22 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület, Kiszugló
Városrész:Kiszugló
Irányítószám:1149
Emelet:Földszint
Alapterület:15 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Kilátás:udvari
Építés éve:1990
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Galambos Zsolt
Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

108 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

66 m2 3
57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

45 m2 2
42 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

36 m2 1
További hasonló hirdetések